Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Biogon T* 25mm f/2,8 ZM silver till Leica M

Zeiss Biogon T* 25mm f/2,8 ZM silver till Leica M

Artikelnummer: 317123
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Biogon T* 25mm f/2,8 ZM silver till Leica M
UV-filter 010 MRC 46mm
Polarisationsfilter cirkulärt 46mm
12 508 SEK

Biogon T* 2,8/25 ZM
Upplev hög kontrast genom hela bilden med Biogon T*. Objektivet är praktiskt taget helt fritt från distorsion vid största bländare. Detaljer återges fint med en tilltalande tredimensionell kvalitet. Objektivet är kompatibelt med sökare. Objektivet är perfekt för porträtt-, landskaps- och arkitektfotografering.

Fördelar:

  • Jämn och precis fokus
  • Antireflex-beläggning
  • Robust design

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.