Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CP.2 Superspeed kit EF-mount med väska

Zeiss CP.2 Superspeed kit EF-mount med väska

Artikelnummer: 1018246
110 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta är ett fantastiskt filmkit från Zeiss med tre av de absolut skarpaste objektiven på marknaden. Dessutom får du med ett stöttålig rullväska i hårdplats som förvaring för dina objektiv.

Compact Prime-objektiven är de senaste tillskotten i Zeiss-familjen för digitala och analoga kameror. Detta objektiv tillhör den andra generationen av Compact Prime-serien som leverar ännu större flexibilitet genom att införa utbytbara fästen som gör att linserna kan användas på ett brett utbud av kameror. Med precision och snabbhet är Compact Prime-linserna det perfekta verktyget för oberoende filmskapare och professionella fotografer. Objektiven levereras med fokusmarkeringar i meter.

De tre objektiven har Canons EF-fattning:

  • Zeiss Distagon T* CP.2 35/T2,1 Compact Prime
  • Zeiss Planar T* CP.2 50/T2,1 Compact Prime
  • Zeiss Compact Prime CP.2 85/T2.1
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.