Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Terra Compact ED 10x25

Zeiss Kikare Terra Compact ED 10x25

Artikelnummer: 1028523

Terra Pocket är designad för att vara med ut på alla typer av äventyr, perfekt för fjällvandringen, toppturen, klättringen eller kajakturen.

3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt, liten och robust

Terra pocket är en kompakt liten kikare från Carl Zeiss. Liten, lätt och tålig nog att följa med på alla dina äventyr.

Fördelar:

  • Liten och robust
  • Skarp med ED Glas
  • Mjuk och smidig fokusering
  • 1.9m närgräns

Liten och robust

Terra Pocket är designad för att vara med ut på alla typer av äventyr. Kikaren är liten och väger endast 310gram, tål temperaturer ner till -20c och är vattentät. Perfekt för fjällvandringen, toppturen, klättringen eller kajakturen.

Skarp optik och smidig fokusering

ED-glasen och hydrofobisk coating hjälper till att hålla skärpan uppe även när vädret blir lite sämre. Designen är gjord med användande i fokus, så när du greppar kikaren hamnar fingret automatiskt över foku-ringen så du snabbt kan börja justera. Fokusen är mjuk och snabb så det går lätt och smidigt att ställa in skärpan.

Kort närgräns

Med en närgräns på endast 1,9m kan du ända Zeiss Compact pocket att observera även det små sakerna i naturen. Utmärkt för fjärilar och andra insekter som lätt skräms om du kommer för nära.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.