Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Terra ED 8x42 svart

Zeiss Kikare Terra ED 8x42 svart

Artikelnummer: 1032226
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ljusstark och tålig kikare

Terra ED är en tålig och ljusstark kikare från Carl Zeiss. Perfekt för äventyr när bildens kvalitet och ljusstyrka är prioriterad

Fördelar:

  • Robust och ljusstark
  • Skarp med ED Glas
  • Mjuk och smidig fokusering
  • 1.6m närgräns

Robust och ljusstark

Terra ED är designad för att vara med ut på äventyr. Kikaren är ljusstark och tillverkad med ett riktigt tåligt chassi. Givetvis är den vattentät och även frystålig till -15ºc.

Skarp optik och smidig fokusering

ED-glasen och hydrofobisk coating hjälper till att hålla skärpan uppe även när vädret blir lite sämre. Designen är gjord med användande i fokus, så när du greppar kikaren hamnar fingret automatiskt över foku-ringen så du snabbt kan börja justera. Fokusen är mjuk och snabb så det går lätt och smidigt att ställa in skärpan.

Kort närgräns

Med en närgräns på endast 1,6m kan du ända Zeiss Compact pocket att observera även det små sakerna i naturen. Utmärkt för fjärilar och andra insekter som lätt skräms om du kommer för nära.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.