Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Victory SF 8x42

Zeiss Kikare Victory SF 8x42

Artikelnummer: 1043575
24 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zeiss Victory SF 8x42

Victory är Zeiss finaste serie av handhållna kikare som garanterar dig högsta bild- och byggkvalitet, skärpa, ljusinsläpp och ergonomi.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka och skärpa
  • SF Smart Focus
  • LotuTec Coating och vädertålig

SF Smart Focus

Zeiss Victory SF Smart Focus ger dig en kortare vridlängd på fokushjulet, vilket gör det smidigare och snabbare att ställa skärpan rätt, även om den måste justeras över hela avståndet. Normalt behöver fokushjulet 2,5 varv för justera fokus från närgränsen till oändligheten med med SF-desginen behövs bara 1.8 varv. Tillsammans med ett brett synfält och maximal skärpa ända ut i kanterna kommer det gå ännu snabbare att hitta det du söker.

LotuTec Coating och vädertålig

LotuTec Coating på fontelementen gör att vatten och smuts inte sätter sig lika lätt på linsen, perfekt vid användning i lite tuffare eller regnigare miljöer. Kikaren är vädertålig och kan användas i temperaturer ända ner till -30ºC.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.