Zeiss Loxia 35mm f/2 till Sony FE
Zeiss Loxia 35mm f/2 till Sony FE
Zeiss Loxia 35mm f/2 till Sony FE
Artikelnummer: 1014008

Zeiss Loxia 35mm f/2 till Sony FE

Loxia 35mm f/2 till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

Upplev fullformatfotografering som det ska vara med detta objektiv från Zeiss.

11 289 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Upplev fullformat som det ska vara
Detta manuella fullformatsobjektiv är specialdesignat för Sony a7 för att perfekt matcha kamerans funktioner. Du kommer få fantastiska kreativa möjligheter som bara är möjligt med manuell fokus. Dessutom kommer du uppleva fördelarna med fullformatfotografering. Den optiska designen bidrar till den höga kvalitet som dina bilder kommer hålla.

Optiken är kompakt och lätt men har ändå en mycket hållbar konstruktion. Detta gör den perfekt att ta med på fotografering i stadsmiljö, över landskap eller porträtt. Dessutom är den perfekt att använda vid filminspelning då bländarringen är omkopplingsbar för en steglösfunktion som möjliggör en mycket smidig anpassning. En annan bra funktion är att när du vrider på fokusringen kommer förstoringsfunktionen automatiskt att aktiveras.

Objektivet är helt tillverkat i metall för att vara robust byggt medan fokusringen är mycket greppvänlig för att manuellt kontrollera inställningar

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.