Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loxia 35mm f/2 till Sony FE

Zeiss Loxia 35mm f/2 till Sony FE

Artikelnummer: 1014008

Upplev fullformatfotografering som det ska vara med detta objektiv från Zeiss.

11 289 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Upplev fullformat som det ska vara
Detta manuella fullformatsobjektiv är specialdesignat för Sony a7 för att perfekt matcha kamerans funktioner. Du kommer få fantastiska kreativa möjligheter som bara är möjligt med manuell fokus. Dessutom kommer du uppleva fördelarna med fullformatfotografering. Den optiska designen bidrar till den höga kvalitet som dina bilder kommer hålla.

Optiken är kompakt och lätt men har ändå en mycket hållbar konstruktion. Detta gör den perfekt att ta med på fotografering i stadsmiljö, över landskap eller porträtt. Dessutom är den perfekt att använda vid filminspelning då bländarringen är omkopplingsbar för en steglösfunktion som möjliggör en mycket smidig anpassning. En annan bra funktion är att när du vrider på fokusringen kommer förstoringsfunktionen automatiskt att aktiveras.

Objektivet är helt tillverkat i metall för att vara robust byggt medan fokusringen är mycket greppvänlig för att manuellt kontrollera inställningar

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.