Milvus 21mm f/2,8 till Canon

Zeiss Milvus 21mm f/2,8 till Canon

Artikelnummer: 1021589
17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Milvus 21mm f/2,8 till Canon
UV-filter Pro Nano HUC 82mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
18 708 SEK
Milvus 21mm f/2,8 till Canon
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 82mm
18 939 SEK

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat

Zeiss Milvus 21 mm f/2,8 ZE

Detta vidvinkelobjektiv är reflektions- och praktiskt taget distorsionsfritt. Det har en största bländare på f/2,8 och ger både dramatisk kontrast och levande färger. Spökbilder och skuggeffekter i kritiska ljusförhållanden minskas med en optimerad beläggning på linsen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.