Zeiss Milvus 21mm f/2,8 till Canon
Artikelnummer: 1021589

Zeiss Milvus 21mm f/2,8 till Canon

Milvus 21mm f/2,8 till Canon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
17 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus är serien av objektiv med utmärkt bildprestanda som har optimerats för högupplösta systemkameror. Den manuella fokuseringen är mycket exakt tack vare en gummerad fokusring och gör det möjligt för dig att hantera din personliga kreativitet. Antireflebehandlingen T* minimerar reflektion. Objektivet ger även utmärkt kontrast även i de finaste detaljerna och är praktiskt taget distorsionfritt.

Fördelar:

  • God skärpa och hög ljusstyrka
  • Hög konstruktionskvallitet
  • CPU-objektiv för EXIF-information till kameran
  • Vädertätat

Zeiss Milvus 21 mm f/2,8 ZE

Detta vidvinkelobjektiv är reflektions- och praktiskt taget distorsionsfritt. Det har en största bländare på f/2,8 och ger både dramatisk kontrast och levande färger. Spökbilder och skuggeffekter i kritiska ljusförhållanden minskas med en optimerad beläggning på linsen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.