Zeiss Planar T* 50mm f/2 ZM silver till Leica M
Artikelnummer: 317129

Zeiss Planar T* 50mm f/2 ZM silver till Leica M

Planar T* 50mm f/2 ZM silver till Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
7 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt, fast 50 mm-objektiv till Leica M

Detta fasta ZEISS-objektiv på 50 mm har en stor f/2-bländare som gör det enkelt att fotografera och filma i svagt ljus samtidigt som den skapar en snygg bokeh-effekt i dina bilder. Objektivet har dessutom en snabb och precis manuell fokus, är vädertätat och levererar bilder av hög kvalitet.

  • Passar till Leica M
  • Cirkelformad bländare ger vacker effekt med minskad fokus
  • T*-ytbeläggning på optiska ytor garanterar bättre ljusöverföring med minimal bländning och skuggor
  • Damm- och fukttålig

Hög bildkvalitet med utmärkt upplösning och hög kontrast

Två asfäriska element, inklusive ett AA-element (avancerad asfärisk lins) plus ED-glaselement ger bilder med hög upplösning och kontrast vid alla bländartal, från hörn till hörn. Den cirkelformade bländaren med 10 bländarlameller ger en snygg bakgrundsoskärpa till dina bilder.

Mjuk och precis fokus

Genom manuella fokusinställningar kontrollerar du dina bilder ut i fingerspetsarna. Den ergonomiska designen på objektivets fokusring är perfekt för snabb och precis fokusering, och alla förändringar syns direkt i sökaren. Fokuseringen sker direkt, utan fördröjning, och stöder således intuitiv och direkt fotografering.

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.