Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick snap adapter

Zeiss Quick snap adapter

Artikelnummer: 302374
3 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kamerafäste till tubkikare

Zeiss Quick Camera Adapter ger dig möjlighet att fästa din digitalkamera på en tubkikare, för omedelbar och precis digiscoping. Kameran fästs i stativfästet, och armen placerar den framför okularet. Det finns dessutom en vikfunktion, så att du kan vika undan kameran när du vill titta genom kikaren. Passar de flesta kameror på marknaden.

Passar följande tubkikare:

  • Zeiss Victory Diascope 65
  • Zeiss Victory Diascope 85
  • Zeiss Diascope 65
  • Zeiss Diascope 85

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.