Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tele-Tessar T* 85mm f/4 ZM svart till Leica M

Zeiss Tele-Tessar T* 85mm f/4 ZM svart till Leica M

Artikelnummer: 317142
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Tele-Tessar T* 85mm f/4 ZM svart till Leica M
UV-filter 010 MRC
Polarisationsfilter cirkulärt 43mm
9 508 SEK

Klassiskt, fast 85 mm-objektiv till Leica M

Detta fasta ZEISS-objektiv på 85 mm har en kraftfull optik som låter dig fota i hög upplösning och utmärkt kontrast, även på långa avstånd. Dess långa brännvidd och användbara bländaromfång gör det till ett mycket mångsidigt och användbart allroundobjektiv. Objektivet har dessutom en snabb och precis manuell fokus, är vädertätat och levererar bilder av hög kvalitet.

  • Passar till Leica M
  • Utmärkt på de flesta avstånd
  • Cirkelformad bländare ger vacker effekt med minskad fokus
  • T*-ytbeläggning på optiska ytor garanterar bättre ljusöverföring med minimal bländning och skuggor
  • Damm- och fukttålig

Hög bildkvalitet med utmärkt upplösning och hög kontrast

Den innovativa optiken ger bilder med hög upplösning och kontrast vid alla bländartal, från hörn till hörn. Den cirkelformade bländaren ger en snygg bakgrundsoskärpa till dina bilder.

Mjuk och precis fokus

Genom manuella fokusinställningar kontrollerar du dina bilder ut i fingerspetsarna. Den ergonomiska designen på objektivets fokusring är perfekt för snabb och precis fokusering, och alla förändringar syns direkt i sökaren. Fokuseringen sker direkt, utan fördröjning, och stöder således intuitiv och direkt fotografering.

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.