Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Dialyt 18-45x65

Zeiss Tubkikare Dialyt 18-45x65

Artikelnummer: 1031520
11 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Zeiss Dialyt 18-45x65 - Smidig och flexibel tubkikare

Zeiss Dialyt är en klassik rak tubkikare för stativ eller handhållen användning. Tack vare tubkikardesignen får du hög förstoring och god ljusstyrka för att vara en handhållen kikare, perfekt för långa avstånd men där du ändå vill ha mobilitet.

Fördelar:

  • Hög förstoring
  • Går att handhålla
  • God ergonomi

Zeiss Dialyt 18-45x65 ger dig möjligheten att använda en högförstorande tubkikare med en mobil hantering. Vid förstoringsgraden 18x till ca 25x förstoring går det bra att använda kikaren handhållen, men det är fördelaktigt att använda något som extra stöd. Vid de höga förstoringsgraderna rekommenderas ett stativ av något slag. För att bibehålla kikarens mobilitet går det utmärkt att använda den tillsammans med ett enbensstativ

Dialyt är helt gummibeklädd vilket ger bra grepp över hela kikaren. Fokuseringen sker med motljusskyddet längst fram på kikaren, vilket ger en effektiv tvåhandsfattning. Ena handen styr fokus, andra handen kontrollerar förstoringsringen. Kikaren levereras med djupa främre och bakre lock i grovt gummi som hålls på plats över linserna med hjälp av friktion. Även en axelrem för smidigt transport ingår.

Levereras med:

  • Zeiss Dialyt 18-45x65
  • Främre och bakre linslock
  • Bärrem

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.