Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Victory DiaScope 85T* FL

Zeiss Tubkikare Victory DiaScope 85T* FL

Artikelnummer: 1032245
23 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zeiss Victory DiaScope 85T* FL

Victory DiaScope 85T* FL från Zeiss är en högpresterande tubkikare för både fågelskådning och vetenskapliga observationer. Victory-serien är Zeiss finaste kikare tillverkade med hög
prestanda och pålitlighet.

Fördelar:

  • Kompatibel med olika okular
  • DSF-system för snabb fokusering
  • FL-glas ger låg vikt
  • Tåligt chassi
  • T* och LotuTec coating

DSF-system för snabb fokusering

Dual Speed Focus gör det möjigt att växla mellan en snabb grov fokusering till exakt finfokusering utan att behöva byta grepp.

T* och LotuTec coating

DiaScope 85T* FL är kikaren för dig med höga krav på bild och prestanda. Med Zeiss T* coating får du en klar bild med hög skärpa, god kontrast och hög ljusinsläpp. LotuTec coatingen hjälper till att motverka vatten och smuts på frontlinsen och bidrar också till att höja upplevelsen.

Tåligt chassi

Chassit är gummibeklätt vilket tillför en resistans mot repor och även bidrar med kikarens allmäna tålighet. Givetvis är kikaren vädertätad och fylld med kväve för att motverka imma på insidan av kikaren.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.