Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Victory Harpia 95 utan okular

Zeiss Tubkikare Victory Harpia 95 utan okular

Artikelnummer: 1038342
33 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Observera natur och djur på en ny nivå.

Zeiss Victory Harpia kombinerar ett revolutionerande optiskt system med en 3-stegs zoom som ger ett konstant synligt synfält över hela förstoringstiden. Kombinationen av en upp till 70x förstoring med valet av 85 eller 95mm objektivlinser ger enkel och fri utsikt till öppet utrymme. ZEISS Dual Speed Focus underlättar snabb exakt fokusering, även vid hög förstoring.

OBS! Levereras utan okular.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.