Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gimbal Z kolfiber

Zenelli Gimbal Z kolfiber

Artikelnummer: 1022017
  • 360 graders rörelse i alla riktningar för snabb och enkel komponering
  • Fästet kan justeras upp och ner 12 cm för att balansera en mängd olika utrusningsmöjligheter
  • Arca-kompatibelt fäste som snabbt kan lossas från fästet
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust gimbalhuvud från Zenelli i kolfiber. Utrustad med 360 graders rörelseområde för både panorering och tilt med separata lås med friktionskontroll. Gimbalhuvudet är kompatibelt med de flesta typer av Arca Swiss-plattor. Basen kan justeras 12 cm upp och ner för att balansera och justera tyngdpunkten.

OBS! Objektiv och kamera på bilden ingår ej

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.