Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fjärrkontroll med follow focus till Crane 2

Zhiyun Fjärrkontroll med follow focus till Crane 2

Artikelnummer: 1038336
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Styr din Crane 2 på avstånd

Fjärrkontrollen låter dig kontrollera din Crane 2 från upp till 10 meter håll via Bluetooth anslutningen. Tack vare fjärrkontrollen kan du ha din Crane 2 monterad på en bom, enbensstativ eller använda Crane 2 med dubbelhantaget och fortfarande ha kontroll över stabilisatorn och followfocus.

Fördelar:

 • Trådlös styrning av Crane 2
 • Inbyggd rörelsesensor
 • OLED-display
 • Belyst fokushjul
 • Kontrollpanel

Trådlös styrning av Crane 2

Genom att kunna kontrollera din Crane 2 trådlöst får du tillgång till mer kreativ placering av din kamera. Du kan montera Crane på en bom, kran, enbensstativ eller med dubbelgreppet och fortfarande manövrera gimbalen och kamerans skärpeinställning (Fungerar endast med vissa Canon-modeller). Tillsammans med Follow focus mechanical (finns som tillbehör) kan du även kontrollera kameror som inte har stöd för direktkontroll av Crane 2.

Inbyggd rörelsesensor

Med hjälp av handtagets inbyggda rörelsesensor kan du kontrollera din Crane 2 genom att att helt enkelt röra fjärrkontrollen.

OLED-display

En liten OLED-display ger dig information om batteristatus och inställningar

Belyst fokushjul


Fokushjulet är belyst för att lättare kunna hitta dina start/stop markeringar när du använder fjärrkontrollen i mörka miljöer.

Kontrollpanel

Kontrollpanelen på fjärrkontrollen ger dig samma möjlighet som på Crane 2. Du har en joystick för kontroll av gimbalen, en Mode och Rec knapp, meny-hjul och snabbknappar för G-mode och Sport

Levereras med:

 • Fjärrkontroll
 • Rem
 • Micro USB-kabel
 • Rod
 • Stor rodklämma
 • Liten rodklämma

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.