Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zoom & Focus-motor till Weebill Lab & Crane 3 Lab

Zhiyun Zoom & Focus Motor Max

Artikelnummer: 1042940
  • Zoom & Fokusmotor till Zhiyun Weebill Lab och Crane 3 Lab
  • Stark motor med hög precision
  • Lätt att montera och kräver inga verktyg
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zoom/focus-motor Max till Crane

Kompatibel med i stort sätt alla kameror och objektiv på marknaden och utrustad med en stark motor med hög precision för fokusering och zoom. Motorn installeras lätt utan några verktyg på ZHIYUN Quick setup systemet på Wee6bill Lab och Crane 3 Lab.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.