Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Artikelnummer: 318236

Zoom H2n Handy Recorder

Kompakt ljudinspelare med avancerade funktioner

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Spelar in i XY eller MS
  • Stöd för 360°-ljud
  • Flertalet smarta funktioner
1 627 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med en enorm bredd och ett enkelt handhavande i ett mycket smidigt format blev H2 snabbt en klassiker. Uppföljaren H2n har maximerat prestandan med samma suveräna mikrofoner som sin storebror H4n och spelar in i 90° XY-stereo eller MS-stereoformat (Mid-Side). Tack vare denna teknik kan man reglera stereobilden ändå upp till 360° med en otrolig ljudkvalitet upp till 96 kHz/24-bit wav eller i mp3-format med en bitrate på upp till 320 kbps.

Ny design

H2n har en stilren blanksvart design med en LCD-display på 128x 64 pixel som ger en tydlig översikt. Tack vare en enda inspelningsknapp på fronten och en stabil analog kontrollratt på sidan har du full kontroll över dina justeringar utan en massa småknappar att snubbla över. Enkelt och tydligt!

Utökad prestanda

Batteritiden är utökad till över 10 timmars användningstid vilket gör H2n ännu mer flexibel i sitt användande. Även minneskapaciteten är utökad med upp till 32 GB (SD/SDHC), vilket ger en inspelningstid på upp till 50 timmar (PCM 44,1 kHz/16bit) eller 555 timmar i MP-3 format (128 kpbs).För ännu snabbare överföring av filer så är H2n utrustad med en USB 2.0 High Speed anslutning.

 

Levereras med

  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn