Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut
Artikelnummer: 1027717

Zoom U44 USB ljudkort 4in/4ut

U44 USB ljudkort 4in/4ut

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
1 695 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Smidigt och kompakt ljudkort

Zoom U-44 är ett smidigt och kompakt ljudkort som låter dig spela in eller upp ljud i studiokvalitet var du än är. Litet nog att få plats i din hand men har ändå alla funktioner du behöver för att spela in 24-bit/96kHz upplösning.

  • Fungerar till PC, Mac och iPad
  • Två kombinerade jack/XLR-ingångar med fantommatning
  • Inspelning och uppspelning i studiokvalitet, med upplösningar upp till 24-bit/96kHz
  • Kompatibel med Zooms utbytbara mikrofonkaplsar
  • Ungefärlig batteritid är 4 timmar med två stycken AA-batterier
  • MIDI in/ut
  • Fyra kanaler in samtidigt

In- och utgångar

U-44 är utrustat med två kombinerade jack/xlr-ingångar med dedikerade volymrattar, fantommatning och ingång 1 har även en Hi-Z switch för att ansluta passiva instrument såsom en gitarr eller bas. MIDI i/o gör att du kan ansluta MIDI-utrustning som keyboards, synthar, controllers och trummaskiner. Separata TRS- och RCA-utgångar ger dig många möjligheter som t.ex. att ansluta en mixer eller monitorer. Det finns dessutom en hörlursutgång med dedikerad volymkontroll. U-44 har även S/PDIF.

Högkvalitativ inspelning och uppspelning

Med inspiration från Zooms H-serie-inspelare så har U-44 utrustats med högpresterande lågbrusiga mikrofonpreamps (-119.5 dB EIN) som gör det möjligt att spela in och upp i ljudupplösningar upp till 24-bit/96kH. Du kan även använda U-ljudkorte som en hörlursförstärkare i studiokvalitet så att du kan lyssna på din favoritmusik i full upplösning.

Spela in var du vill

U-ljudkorten är utformade för att du ska kunna spela in var som helst. En smidig nytänkande design som är fullproppad med funktionalitet.

Kompatibilitet

Zoom U-44 fungerar till PC, Mac och iPad (för anslutning till iPad krävs Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batteries eller strömadapter).

Standalone AD/DA Conversion

När du överför ljud är AD/DA-omvandlingen extremt viktig. Ställ in U-44 i stand alone-läge för att få den att fungera som en högkvalitativ mikrofonpreamp och AD/DA-omvandlare för att försäkra dig om komplett transparens vid konvertering av ljudformat. Du kan välja mellan 44.1 eller 48 kHz frekvens för omvandlingen.

Utbytbara mikrofonkaplar

Zoom U-44 har ingång för Zooms utbytbara mikrofonkapslar. Samma system och kaplsar som till H5, H6 och Q8. Du kan alltså köpa till exempelvis en EXH-6 för att få två extra kombinerade jack/XLR-ingångar med dedikerade volymrattar, en XY-mikrofon eller en shotgunmikrofon. Du kan anpassa U-44 precis till vad du tänker spela in.

Ableton Live 9 Lite ingår

Ableton Live 9 Lite ingår och kan laddas ner kostnadsfritt. Här får du ett färdigt inspelningsprogram som har allt du behöver för att spela in musik på flera spår med mängder av effekter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.