Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska PCF-4 till F4/F8

Zoom Väska PCF-4 till F4/F8

Artikelnummer: 1035955
895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Väska för Zoom F4 och F8

PCF-4 är perfekt för dig som använder en Zoom F4 eller F8 i fält och behöver ett smidigt sätt att transportera  och skydda din inspelare samtidigt som du behöver åtkomst till reglage. Lätt, tålig och tillverkad i vattenresistent tyg passar PCF-4 för både inne- och utomhusbruk. Du får åtkomst till din inspelare från toppen, sidan och botten och ett fönster i locket låter dig se nivåerna på inspelaren utan att behöva exponera den för elementen.

Fördelar:

  • Sidoöppningar för XLR/TRS-kablar
  • Avtagbart vattenresistent skydd med fönster
  • Justerbar axelrem
  • Två huvudfack, ett för inspelaren och ett för tillbehör
  • Öppning i botten för tillgång till BNC, AA-batteripack och Zoom Mic Capsule

Med två huvudfack, ett för inspelaren och ett för mikrofonkapsel och tillbehör är det lätt att hålla reda på utrustningen. Sidoöppningarna stängs med hjälp av kardborrband och låter dig snabbt komma åt inspelarens XLR/TRS anslutningar. Lösningen skyddar inspelaren även när mikrofonsladden är ansluten.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.