Sony belt-pack Micro 470-614 MHz
Artikelnummer: 1047291

Sony belt-pack Micro 470-614 MHz

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

Sony DWX Gen3 är en digital trådlös ficksändare

17 590 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sony DWX Gen3 är en digital trådlös ficksändare som fungerar så väl till liveljud, teater och konserter men även som studiobaserad TV-produktion och ENG/EFP.

Fördelar

  • Upp till 6.5h batteritid
  • Sony 4-Pin Hirose ingångskontakt
  • 140MHz Bandbredd

DWT-B30 är en del av Sonys tredje generationens digitala trådlösa mikrofonsystem i DWX-serien som kombinerar avancerad digital teknik, expertis inom analog mikrofon, teknologi för trådlös ljudöverföring och ett avundsvärt rykte om stabilitet.

Sofistikerad ljudbehandling, kryptering och RF-överföringsteknik säkerställer säker, stabil digital överföring och mottagning av ljud av mycket hög kvalitet med låg latency.

Sändaren arbetar med en bred bandbredd upp till 148 MHz (beroende på region), och 375 kHz intervallkanalplanen med hög densitet möjliggör samtidig flerkanalsdrift, vilket ökar sannolikheten för att hitta lediga frekvenser i överbelastade storstadsområden.

DWT-B30 är kompatibel med Sony Wireless Studio kontrollprogramvara för PC (Ver 5.22 eller senare), vilket möjliggör flexibel fjärrstyrning. Styrning av upp till 82 sändare är möjlig med hjälp av Cross Remote™-funktionen i kombination med fjärrkontrollen RMU-01 (tillgänglig separat).

Leveras med

  • Sony DWT-B30 Digital trådlös sändare (UC7: 470-616MHz)
  • Extra batterifack
  • Mjukt fodral med bältespänne
  • XLR-F till Sony 4-Pin Hirose mikrofonkabel
  • Förvaringslåda
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn