Begagnat

Fördelarna med att köpa begagnat är många, både ur hållbarhetssynpunkt i och med att produkterna får längre livslängd och även att det är prisvärt att köpa begagnat. Hos oss hittar du ett brett sortiment av begagnade produkter, med allt från kameror, videokameror, objektiv och andra tillbehör, alltid till ett förmånligt pris. 

Att köpa begagnat på Scandinavian Photo är en trygg affär för dig som kund. Vi gör noggranna kontroller av de begagnade produkterna innan de säljs vidare och rangordnar dem efter A-, B-, och C-skick. Det finns också några olika typer av begagnade produkter där villkoren för moms kan skilja sig åt beroende på om du är företagskund eller inte. Läs mer om de olika typerna här!

Vi reserverar oss för eventuella överbokningar. Begagnade varor finns endast i ett exemplar. Vid dubbelbokning går varan till den kund som registrerat sin order först.

Vill du byta in din utrustning hos oss på SP? Läs mer här!

578 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.