SP Community

SP Community

En inspirerande samlingsplats

för kreatörer

Välkommen till SP Community

Det ska vara roligt att vara medlem hos Scandinavian Photo. Som medlem blir du en del av vårt community – en samlingsplats där kreativa människor kan dela erfarenheter, ställa frågor, ge tips och inspireras av varandra. Samla achievements och levla upp din avatar genom att dela bilder, recensera produkter och få likes på dina inlägg – tävla med andra medlemmar och se till att du tar plats på topplistan. Häng med och skapa vårt community tillsammans med oss!

Bli medlem eller logga in nu!

 

 

 

Inspireras av andra kreatörer

I vårt community finns något för alla – oavsett om du är fotograf, content creator, videograf, ljuddesigner, grafiker eller har någon annan typ av kreativt intresse eller jobb.

Vi vill att våra medlemmar ska kunna dela med sig av inspiration och kunskap till varandra, genom att ladda upp bilder, diskutera produkter, ställa frågor och ge tips. Det är du och de andra medlemmarna som bestämmer vad communityt ska innehålla.

Dela dina kunskaper

Berätta om dina kunskaper, åsikter och erfarenheter! Recensera produkter som du har testat, ställ frågor om olika produkter och svara på andra medlemmars frågor.

De recensioner som får flest likes kommer att lyftas upp på produktsidan, och de senaste recensionerna visas live på vår sajt under "senaste nytt". Se till att du syns där!

Samla achievements och levla upp

Allt du gör i vårt community belönas med achievements. När du engagerar dig genom att skriva recensioner, handla produkter, ladda upp bilder, designa din avatar eller reagera på andra medlemmars innehåll, får du achievements som ger poäng.

Levla upp din avatar från Newbie till Expert och hela vägen till Guru, och fixa en plats på topplistan!

Designa din avatar

Som medlem i vårt community får du en avatar som du kan designa precis som du vill. Anpassa utseendet genom att välja bland annat frisyr, hårfärg, kläder, smink, skägg – och givetvis din bästa teknik.

Anpassa din profil

På din profil samlas allt som handlar om dig. Här kan du se dina notiser, följa din level och dina achievements, redigera din avatar, välja din kunskapsnivå och få en överblick av dina senaste inlägg. Du kan även fylla i dina intressen så att andra medlemmar får veta mer om vem du är.

Bli medlem eller logga in nu!

Vi kommer ständigt att utveckla vårt community och skapa ännu fler möjligheter för dig som medlem – i form av bland annat tävlingar, event och exklusiva medlemserbjudanden. Följ med på resan med oss!

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn