Din butik för foto, video och ljud i Oslo!

Välkommen till vår butik på Møllergata 4 – Norges största foto-, video- och ljudbutik med placering mitt i centrala Oslo! Butiken inrymmer marknadens bredaste sortiment av hårdvara och tillbehör, ett omfattande hyressortiment, eventyta för kurser och föreläsningar, en serviceavdelning samt en worklounge där kreatörer kan träffas för att ta en kaffe eller sitta och jobba.

Varmt välkommen att besöka oss i Oslo!

Besöksadress:
Møllergata 4
0179 Oslo
Hitta till butiken!

Öppettider butik

Ändrade öppettider fr.o.m 17 mars

Måndag–fredag: 10:00–18:00
Lördag: 11:00–16:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Läs mer om de ändrade öppettiderna på grund av Coronaviruset (COVID-19) här.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.