Din butik för foto, video och ljud i Stockholm!

Välkommen till vår butik mitt i centrala Stockholm – Nordens största mötesplats och butik för allt inom foto, video och ljud. Här hittar du marknadens bredaste sortiment av foto-, video- och ljudprodukter för ditt kreativa skapande. Vi erbjuder även en fotostudio för uthyrning, eventyta, ett kreativt soundrum, serviceavdelning, ett brett hyrsortiment och expresskiosker där du kan framkalla dina bilder. Mitt i butiken hittar du dessutom vår worklounge där du kan sitta och jobba eller träffa andra kreatörer – vi bjuder självklart på kaffe!

Vi brinner för att ge dig personlig service och rådgivning – välkommen in i butiken eller kontakta våra experter via telefon eller mejl.

Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Lördag: 11:00–16:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Vi erbjuder

 • Försäljning av hårdvara och tillbehör
 • Expertrådgivning
 • Demosortiment
 • Uthämtning av din beställning
 • Reparation och service
 • Fotostudio
 • Uthyrning
 • Eventyta
 • Soundrum
 • Worklounge
 • Expresskiosker

Kontaktuppgifter och besöksadress

E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-77 11 00

 

Vasagatan 14
111 20 Stockholm
Hitta till butiken!

Hyr vår fotostudio i Stockholm!

Du har väl inte missat att vår butik på Vasagatan erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för porträtt-, person-, grupp-, familje-, barn- såväl som produktfotografering. Hyrstudions direkta anslutning till butiken gör att vi på en och samma plats kan serva dig med uthyrning och försäljning för att komplettera din utrustning.

Fotostudion är 46 kvadratmeter stor med en 4,15 meter bred vägg och cirka fem meter i takhöjd. Du har möjlighet till både fotografering med dagsljus och avskärmning med enbart studioljus. Studion är utrustad med produkter från Profoto och Manfrotto.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan!

Kontaktuppgifter

Tel: 0770-77 11 00
E-post: hyra.stockholm@scandinavianphoto.se

Prislista

Exklusive moms
2 timmar: 900,-
4 timmar: 1 700,- 
8 timmar: 3 400,- 
Heldag: 5 000,- (kl. 09:00–18:00, måndag–fredag)

Extra support vid ditt besök
Du som ska använda vår hyrstudio bör ha erfarenhet av att använda utrustningen du hyr, eftersom vi inte erbjuder fotograf, videograf eller assistenter på plats. Om du behöver extra support bokar du det i samband med studiobokningen, minst två veckor innan din bokade tid. Detta kostar 500 kronor per påbörjad timme.

Städning
Efter ditt besök ska hyrstudion återlämnas i städat skick. Det innefattar även att plocka ner extra utrustning som har riggats upp under ditt besök. Om du inte har gjort detta tillkommer en städavgift på 1000 kronor per påbörjad timme.

Avbokning
Avbokning av din hyrtid måste ske senast 24 timmar innan, annars debiteras full tid. Vi erbjuder annars möjlighet att boka om tiden kostnadsfritt vid förhinder.

Tekniklista

Tekniklista Hyrstudio

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.