Din butik för foto, video och ljud i Stockholm!

Välkommen till vår butik i Stockholm – Nordens största mötesplats och butik för allt inom foto, video och ljud. Här finner du marknadens bredaste sortiment för foto, video och ljud, fotostudio för uthyrning, eventyta, ett brett hyrsortiment, serviceavdelning samt en worklounge där kreatörer kan träffas för att ta en kaffe eller sitta och jobba. Vill du framkalla bilder kan du göra det snabbt och enkelt i våra expresskiosker

Varmt välkommen att besöka oss i Stockholm!

Besöksadress:
Vasagatan 14
111 20 Stockholm
Hitta till butiken!

Öppettider

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Lördag: 11:00–16:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Läs mer om de ändrade öppettiderna på grund av Coronaviruset (COVID-19) här.

Kontaktinformation

KUNDSERVICE
E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-77 11 00

 

BUD- OCH LEVERANSADRESS
Klarafaret 4
111 52 Stockholm

Vid leveranser, ring butiken först på 0770-771105

Hyr vår fotostudio i Stockholm!

Du har väl inte missat att vår butik på Vasagatan erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för porträtt-, person-, grupp-, familje-, barn- såväl som produktfotografering. Hyrstudions direkta anslutning till butiken gör att vi på en och samma plats kan serva dig med uthyrning och försäljning för att komplettera din utrustning. Önskar du assistans av någon i personalen, bokas det samtidigt, till en kostnad av 500 kronor per timme (exkl. moms).

Fotostudion är 46 kvadratmeter stor med cirka 5 meter i takhöjd och har både möjlighet till fotografering med dagsljus alternativt avskärmad med enbart studioljus. Studion är utrustad med produkter från Profoto och Manfrotto.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan!

Kontaktuppgifter

Tel: 0770-771100
E-post: procenter@scandinavianphoto.se

Prislista

Priser exkl. moms
2 timmar: 900,-
4 timmar: 1 700,- 
8 timmar: 3 400,- 
Heldag: 5 000,- (kl. 9–18 måndag till fredag)
Assistans vid fotografering: 500,- per timme (bokas samtidigt som du bokar studion)

Avbokning
Avbokning av din hyrtid måste ske senast 24 timmar innan, annars debiteras full tid. Vi erbjuder annars möjlighet att boka om tiden kostnadsfritt vid förhinder.

Tekniklista

Tekniklista Hyrstudio

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.