Din butik för foto, video och ljud i Malmö!

Välkommen till vår butik i Malmö – en helhetsupplevelse i Skåne för allt inom foto, video och ljud! Butiken inrymmer marknadens bredaste sortiment av hårdvara och tillbehör, ett omfattande hyressortiment samt eventlokaler.

Varmt välkommen att besöka oss i Malmö!

Besöksadress:
Östra Förstadsgatan 44
212 12 Malmö
Hitta till butiken!

Öppettider

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Helger och röda dagar: Stängt

Läs mer om de ändrade öppettiderna på grund av Coronaviruset (COVID-19) här.

Kontaktinformation

KUNDSERVICE
E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-77 11 00

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.