Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din fotobutik i Malmö!

Välkommen till vår butik på Östra Förstadsgatan 44 i Malmö – Skånes foto- och videocenter på hela 450 kvadratmeter! Butiken inrymmer marknadens bredaste sortiment av hårdvara och tillbehör, ett omfattande hyressortiment, kurs- och föreläsningslokaler samt en printavdelning med egen produktion.

Varmt välkommen att besöka oss i Malmö!

Besöksadress:
Östra Förstadsgatan 44
212 12 Malmö
Hitta till butiken!

Öppettider butik

Måndag–Fredag: 09:00–18:00
Lördag: 10:00–14:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Kontaktinformation

BUTIKEN
Tel: 0770-771100 (Kundtjänst)

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.