Om oss

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.

Efter snart 40 år i branschen har SP vuxit till att idag vara Nordens ledande aktör inom foto, video och ljud. Det som började med ett huvudfokus på kameror och fotografering har breddats till ett stort utbud av teknikprodukter kombinerat med inspiration och utbildning i form av olika event. Bland våra kunder finns allt från nya kreatörer, entusiaster och influencers till erfarna utövare, företag och produktionsbolag. Det vi har gemensamt med våra kunder är ett brinnande intresse för kreativt skapande och teknik.

SP har webbförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och butiker i Stockholm och Oslo. Serviceshop finns i Malmö och Köpenhamn samt i Borås där även huvudkontor och centrallager ligger. Vi är 120 anställda och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

Handla säkert hos SP

Vi strävar efter att du som kund ska känna dig trygg när du köper produkter hos oss. Därför erbjuder vi bland annat en rad olika betalsätt och leveransalternativ, samt köpvillkor som följer Konsumentköplagen (privatpersoner) och Köplagen (juridiska personer). Här kan du läsa mer om köpvillkor, retur och reklamation och leveransalternativ. Vi följer självfallet Konsumentverkets riktlinjer vilket bland annat innebär att du har 3 års reklamationsrätt på samtliga produkter.

På SP värnar vi om våra kunders personliga integritet och har du några frågor kring vår hantering av dina personuppgifter kan du läsa mer om kunduppgifter och integritet här.

Är du osäker på vilka villkor som gäller för ditt köp eller har andra frågor kring villkor är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundservice

Företagsuppgifter

Scandinavian Photo AB
Org. nr. 556679-6511
Box 34
501 13 Borås

Tel: 0770-771100
E-post: info@scandinavianphoto.se

OM-OSS-WEB.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.