Om Scandinavian Photo

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på Scandinavian Photo älskar kreativitet i olika former och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för både kund och ändamål – till bra priser. SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.

Efter över 40 år i branschen har SP vuxit till att idag vara Nordens ledande aktör inom foto, video och ljud. Det som började med ett huvudfokus på kameror och fotografering har breddats till ett stort utbud av teknikprodukter kombinerat med inspiration och utbildning i form av olika event. Bland våra kunder finns allt från nya kreatörer, entusiaster och influencers till proffs, företag och produktionsbolag. Det vi har gemensamt med våra kunder är ett brinnande intresse för kreativt skapande och teknik.

SP har webbförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och butiker i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, HelsingforsMalmö och Borås. Huvudkontor och centrallager ligger i Borås. Vi är 140 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.

Läs Scandinavian Photos historia här!

Handla säkert hos SP

Vi strävar efter att du som kund ska känna dig trygg när du köper produkter hos oss. Därför erbjuder vi bland annat en rad olika betalsätt och leveransalternativ, samt köpvillkor som följer Konsumentköplagen (privatpersoner) och Köplagen (juridiska personer). Här kan du läsa mer om köpvillkor, reklamation och reparation och leveransalternativ

På SP värnar vi om våra kunders personliga integritet och har du några frågor kring vår hantering av dina personuppgifter kan du läsa mer om kunduppgifter och integritet här.

Är du osäker på vilka villkor som gäller för ditt köp eller har andra frågor kring villkor är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundservice

Företagsuppgifter

Scandinavian Photo AB
Org. nr. 559381-9096
Box 34
501 13 Borås

0770-771100
info@scandinavianphoto.se

OM-OSS-WEB.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn