Nyheter

Här kan du ta del av de senaste nyheterna bland våra populäraste varumärken. Läs mer och inspireras av ny teknik. Se alla våra stora nyhetslanseringar här!

20
feb

Nyhet! Fujifilm X100VI

FUJIFILM X100VI är den sjätte generationen i X100-serien och innehåller en ny bildsensor på hela 40,2 megapixel och X-Processor 5 för den bästa bildkvaliteten och snabbaste autofokusen i X100-seriens historia. Dessutom blir kameran den första i serien med en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som har integrerats med bibehållen storlek och kompenserar upp till sex steg. X100VI kombinerar en unik design och hantering med imponerande funktioner och fantastisk bildkvalitet. Detta tillsammans med Fujifilms legendariska färgåtergivningsteknologi vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både professionella fotografer och kreativa entusiaster. Förväntad leveransstart på kameran i början av mars. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

29
jan

Nyhet! OM SYSTEM lanserar OM-1 Mark II

OM-1 Mark II är en uppdaterad version av OM SYSTEMs flaggskeppskamera och den levererar blixtsnabba hastigheter, hög kapacitet samtidigt som den är otroligt användarvänlig. OM-1 Mark II introducerar en ny global standard med världens första Live GND (Graduated ND) fotograferingsfunktion. De har även uppdaterat AI Detection AF rejält och inkluderar nu även mänsklig igenkänning. Detta är nästa generations Micro Four Thirds-kamera från OM SYSTEM. Utöver kameran släpper de också två nya högpresterande objektiv, M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS och M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5,6 II, som erbjuder den senaste tekniken. Läs mer om nyheterna och förhandsboka! Förväntad leveransstart på kamerorna i mitten av februari och på objektiven i slutet av februari.

Läs mer

23
jan

Nyhet! Sennheiser HD 490 PRO

För dig som kräver det bästa kommer nu Sennheiser HD 490 PRO – referenshörlurar som passar både professionella utövare och musikentusiaster! Dessa hörlurar ger ett lyxigt intryck med en öppen design som levererar en bred frekvensåtergivning och skapar en tredimensionell ljudbild som tar dig som lyssnare ännu närmare musiken. Med mjuka och utbytbara öronkuddar är HD 490 PRO dessutom bekväma även under längre lyssningssessioner. Sennheiser HD 490 PRO finns i lager nu.

Läs mer

10
jan

Trådlösa mikrofoner för alla tillfällen

Hos Scandinavian Photo finner du ett brett utbud av trådlösa mikrofonsystem, till marknadens bästa priser. Här hittar du spännande nyheter och populära modeller från kända varumärken som passar lika bra till den professionella utövaren som för entusiasten.

Läs mer

14
dec

MSI News – Prestige 16 AI Studio

Ta nästa kliv in i framtiden med Intel och MSI som sätter ny definition på produktivitet med artificiell intelligens. Prestige 16 AI Studio är först ut med att vara utrustad med världsnyheten Intel Core Meteor Lake som använder AI-teknologi för att kraftigt förkorta renderingstiden av prestandakrävande uppgifter och optimera batteriförbrukningen. Gör AI till en extra uppsättning ögon och händer med RTX-grafik som låter dig åstadkomma mer och verkligen skina. MSI AI Engine finns tillgänglig både online och offline för att stärka din kreativitet och effektivisera arbetsflödet. Allt samlat i ett slimmat och tåligt yttre med en låg vikt på endast 1,5 kg. Förhandsboka Prestige 16 AI Studio hos oss redan idag. Leveransstart under början av januari.

Läs mer

14
dec

DJI lanserar Ronin 4D-8K Combo

DJI Ronin 4D – en revolutionerande produkt som slår samman en videokamera i toppklass med en gimbal. Detta skapar helt nya möjligheter och funktioner som kan ersätta hopbyggda kamerariggar på filminspelningar av alla slag. Ronin 4D kommer nu i ett nytt kit för 8K-modellen innehållande bland annat ett objektiv, DJI DL PZ 17-28 mm T3.0 ASPH Lens, och ProRes RAW licensnyckel. Utöver det kan du nu även köpa dess gimbalkamera, Zenmuse X9-8K, separat. Om du redan äger DJI Ronin 4D-6K Combo kan du då komplettera med Zenmuse X9-8K Gimbal-kameran och montera på Ronin 4D:s huvudenhet och uppgradera firmwaren till den senaste versionen.

Läs mer

Senaste produkterna

Här hittar du de allra senaste inkomna produkterna i vårt sortiment. Sidan uppdateras varje vardag!

Visar 8300 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn