Event

Inspireras och utvecklas på våra event!

Älskar du teknik? Vad bra, det gör vi också! På SP arrangerar vi kontinuerligt nya event med fokus på teknik och kreativt skapande. Det kan handla om allt från demodagar till workshoppar och inspirerande föreläsningar. I vårt eventutbud finns något för alla – såväl nyfikna noviser som inbitna proffs, oavsett vilken typ av skapande du brinner mest för.

Finns det inga event i vår kalender just nu? På vår YouTube-kanal finns våra tidigare digitala event och produktrelaterade videor som du kan kolla på när du vill, var du än är.

 

Surfar du via Safari eller ser du inga event i listan? Klicka här!

Spana in våra tidigare digitala event!

 

 

 

 

 

 

 

Se alla tidigare event och webinar på vår YouTube-kanal.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.