Event

Aktuella event

Datum06 okt, 2023
Tid00:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Touch & try: SennheiserUpplev det senaste inom teknologi på vårt kostnadsfria Touch & Try-event i Stockholm! Testa och lär dig mer om hörlurar, mikrofoner och trådlösa system från Sennheiser, inklusive deras senaste digitala mikrofonsystem EW-DP. Eventet är kostnadsfritt och ingen anmälan krävs. Välkommen! Oavsett om du är innehållsskapare, äventyrlig filmskapare eller bara nyfiken på den senaste tekniken, kommer detta evenemang ha något för dig. Ta chansen att besöka vår butik och testa produkterna i verkligheten samt få en inspirerande hands-on-upplevelse. När? Fredag 6 oktober och fredag 13 oktober, kl. 13:00–18:00Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmHur? Drop-in Hoppas att vi ses där! 
Mer information
Datum17 okt, 2023
Tid14:00-17:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Touch & Try Workshop: Sony BuranoVar först i Sverige med att få kolla in och testa den nya kameran! Tisdagen den 17 oktober är produktexperter från Sony och vårt B2B-team på plats i vår butik i Stockholm för att visa upp och hålla en genomgång av nya Sony Burano. Eventet är kostnadsfritt och anmälan görs enkelt via mejl. Välkommen! Sony lanserar Burano – CineAlta BURANO 8K Camera. Designad för mobilitet, perfekt för solo-fotografering. Den nya CineAlta Burano 8K Camera erbjuder upp till 8,6K-upptagning i en kompakt fullformatskropp. Med unik bildstabilisering, snabb autofokus och justerbart ND-filter får du användarvänlighet och bildkvalitet. Perfekt som en VENICE B- eller C-kamera för att sömlöst matcha ditt professionella filmskapande. Kameran är tillgänglig för förhandsbokning redan nu, med beräknad leveransstart i Q1 2024. Nu har du chans att få en genomgång och möjlighet att testa kameran under en kostnadsfri T&T Workshop i vår butik i Stockholm tisdagen den 17 oktober. När? Tisdag 17 oktober, kl. 14:00–17:00Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmAnmälan? Via mejl till business@scandinavianphoto.se  Hoppas att vi ses där! 
Mer information
Datum30 sep, 2023
Tid00:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Fototävling: Stockholm by CameraVälkommen på en kreativ fototävling varje lördag i Stockholm! Ta med dig kameran, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild på veckans tema – helt gratis. Stockholm by Camera är en kostnadsfri fototävling från Stockholm Fotomaraton som hålls på lördagar i vår butik på Vasagatan i centrala Stockholm. Samling sker i butikens worklounge.Varje vecka är det ett nytt tema som deltagarna väljer tillsammans, och därefter har du en timme på dig att fota din bild. Efteråt röstar alla deltagare tillsammans fram vinnarbilden. Vi bjuder självklart på kaffe i butiken. När? Lördagar kl. 12:00–14:00 (se till att komma i tid)Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmHur? Drop-in, ingen anmälan behövs Hoppas att vi ses! Stockholm by Camera är en kortversion av den årliga fototävlingen Stockholm Fotomaraton. Läs mer om det på www.stockholmfotomaraton.se
Mer information
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.