Event

Aktuella event

Datum26 sep, 2023
Tid14:00-18:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Touch & Try: Panasonic Lumix G9IITisdagen den 26 september är produktexperter från Panasonic på plats i vår butik i Stockholm för att visa upp och svara på frågor om den nya kameran Lumix G9II. Eventet är kostnadsfritt och ingen anmälan krävs. Välkommen! Upptäck Lumix G9II, en kompakt Micro 4/3-kamera med en kraftfull 25,2-megapixelsensor. Med 19 förinställda fotostilar och möjligheten att ladda upp egna Real Time LUTs direkt till kameran, är G9II ett mångsidigt verktyg för kreativt skapande. Den erbjuder imponerande 60 bilder per sekund med elektronisk slutare, åtta stegs bildstabilisering och precision i fasdetekterande hybridautofokus. Dess förmåga att filma i 6K 60 fps och 4K 120 fps gör G9II till ett kraftfullt verktyg för både foto och video. Under eventet får du chans att kolla in och testa de nya produkterna. När? Tisdag 26 september, kl. 14:00–18:00Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmHur? Drop-in Hoppas att vi ses där! 
Mer information
Datum17 okt, 2023
Tid14:00-17:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Touch & Try Workshop: Sony BuranoVar först i Sverige med att få kolla in och testa den nya kameran! Tisdagen den 17 oktober är produktexperter från Sony och vårt B2B-team på plats i vår butik i Stockholm för att visa upp och hålla en genomgång av nya Sony Burano. Eventet är kostnadsfritt och anmälan görs enkelt via mejl. Välkommen! Sony lanserar Burano – CineAlta BURANO 8K Camera. Designad för mobilitet, perfekt för solo-fotografering. Den nya CineAlta Burano 8K Camera erbjuder upp till 8,6K-upptagning i en kompakt fullformatskropp. Med unik bildstabilisering, snabb autofokus och justerbart ND-filter får du användarvänlighet och bildkvalitet. Perfekt som en VENICE B- eller C-kamera för att sömlöst matcha ditt professionella filmskapande. Kameran är tillgänglig för förhandsbokning redan nu, med beräknad leveransstart i Q1 2024. Nu har du chans att få en genomgång och möjlighet att testa kameran under en kostnadsfri T&T Workshop i vår butik i Stockholm tisdagen den 17 oktober. När? Tisdag 17 oktober, kl. 14:00–17:00Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmAnmälan? Via mejl till business@scandinavianphoto.se  Hoppas att vi ses där! 
Mer information
Datum29 sep, 2023
Tid15:00-18:30
PlatsDjurgårdsbrunnsbron, Stockholm
Workshop Touch & Fly: Lär dig att flyga drönareVill du lära dig att flyga drönare? Häng med på vår kostnadsfria workshop där du får testa att flyga DJI Mini 3 Pro och lära dig mer om drönarflygning! Den här workshoppen riktar sig till dig som är nybörjare och intresserad av att lära dig mer om drönarflygning – och kanske är du i tankarna på att köpa din första drönare. Under workshoppen kommer instruktörer från Scandinavian Photo och DJI att hålla en genomgång om grunderna inom drönarflygning. Du får bland annat svar på vad du bör tänka på inför din flygning, hur du flyger på ett säkert sätt, vad det finns för regler och hur du skaffar ett drönarkort. Efter genomgången får du prova på att flyga den populära drönaren DJI Mini 3 Pro. Flygningen kommer att innefatta att starta drönaren, flyga upp och ner, svänga, fota och landa. När? Fredag 29 september, kl. 15:00–16:30 eller kl. 17:00–18:30Var? På ängen intill Djurgårdsbrunnsbron i Stockholm – hitta hit!Hur? Anmäl dig senast onsdag 27 septemberSpråk? Svenska Workshoppen är kostnadsfri och genomförs i samarbete med DJI.Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Om eventet blir fullbokat kan du skriva upp dig på väntelistan. Anmäl dig nu! OBS: Om det ser ut att bli regn eller dåliga väderförhållanden kommer vi att ställa in workshoppen. Du som har anmält dig får i så fall denna information via mejl.
Mer information
Datum23 sep, 2023
Tid00:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Fototävling: Stockholm by CameraVälkommen på en kreativ fototävling varje lördag i Stockholm! Ta med dig kameran, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild på veckans tema – helt gratis. Stockholm by Camera är en kostnadsfri fototävling från Stockholm Fotomaraton som hålls på lördagar i vår butik på Vasagatan i centrala Stockholm. Samling sker i butikens worklounge.Varje vecka är det ett nytt tema som deltagarna väljer tillsammans, och därefter har du en timme på dig att fota din bild. Efteråt röstar alla deltagare tillsammans fram vinnarbilden. Vi bjuder självklart på kaffe i butiken. När? Lördagar kl. 12:00–14:00 (se till att komma i tid)Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmHur? Drop-in, ingen anmälan behövs Hoppas att vi ses! Stockholm by Camera är en kortversion av den årliga fototävlingen Stockholm Fotomaraton. Läs mer om det på www.stockholmfotomaraton.se
Mer information
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.