Event

Inspireras och utvecklas på våra event!

Älskar du teknik? Vad bra, det gör vi också! På SP arrangerar vi kontinuerligt nya event med fokus på teknik och kreativt skapande. Det kan handla om allt från demodagar till workshoppar och inspirerande föreläsningar. I vårt eventutbud finns något för alla – såväl nyfikna noviser som inbitna proffs, oavsett vilken typ av skapande du brinner mest för.

Aktuella event

Datum18 jun, 2024
Tid15:00-17:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Canon Summer Photo WalkSommaren är en tid för oändliga möjligheter. Följ med oss och Canon på en inspirerande fotopromenad i Stockholm tillsammans med andra fotointresserade och fånga några av säsongens höjdpunkter på bild! Dagens bästa bild belönas dessutom med ett fint pris från Canon. Tillsammans med Canon bjuder vi in dig att fånga sommarens skönhet på en fotopromenad, oavsett om du är nybörjare eller van fotograf. Vi träffas i vår butik på Vasagatan och delar med oss av några foto- och videotips som du kan ha nytta av under promenaden. Sedan beger vi oss ut på en fotopromenad genom Stockholm och efteråt möts vi åter i butiken för att kolla på bilderna, dricka kaffe och prata. Slutligen väljer vi ut dagens bästa bild, vars fotograf vinner en Selphy-skrivare inklusive papper från Canon, värde ca 1 800 kronor. Canon kommer att ha med sig några av de populäraste produkterna från sin EOS R-serie och PowerShot V10 för er att testa och eventuellt använda under promenaden, men ta med egen kamera eftersom det är ett begränsat antal som kan lånas ut. Medtag giltig legitimation om du vill låna utrustning. Tid: Tisdag 18 juni kl. 15:00–17:00Plats: Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmAnmälan: Anmäl dig senast 17 juni klockan 23:59. Begränsat antal platser Välkommen!
Mer information
Datum30 maj, 2024
Tid15:00-20:00
PlatsHermansgatan 2, 212 11 Malmö
Touch & Try + AW med teenage engineeringKom och lär känna teenage engineering! Träffa produktspecialister och lär dig mer om deras produkter som är perfekta för musik- och ljudproduktion samt ta del av grymma erbjudanden. Efter stängning fortsätter vi med mingel, live-gig och roliga tävlingar. Eventet är gratis och passar både nybörjare och vana ljudskapare. Välkommen! Torsdag den 30 maj kommer produktspecialister från teenage engineering till vår butik för att visa upp bland annat den efterlängtade uppföljaren till världens mest framgångsrika sampler, nämligen EP–133 K.O. II. Den tar ljudproduktionsupplevelsen till en ny nivå genom att erbjuda mer kraft och utökade samplingsmöjligheter. Med den inbyggda mikrofonen kan du spela in ljud var som helst, eller så kan du använda de förinstallerade ljuden för att skapa, manipulera och konstruera inspirerande ljudlandskap. Du får också ta en närmare titt på OP-1 field och OB-4. kl. 15:00–18:00Träffa produktspecialister från teenage engineering, ställ dina frågor samt testa och lär dig mer om deras produkter. Drop-in. kl. 18:00–20:00Efter stängning fortsätter vi med en AW med mingel, live-gig och tävling! Vi bjuder på dricka och tilltugg. Obs! Begränsat antal platser, anmälan krävs. När? Torsdag 30 maj kl. 15:00–20:00Var? Scandinavian Photo, Hermansgatan 2, MalmöHur? Drop-in under dagen, anmäl dig nedan för AW! Hoppas vi ses!  
Mer information
Datum08 jun, 2024
Tid00:00
PlatsVasagatan 14, 111 20 Stockholm
Fototävling: Stockholm by CameraVälkommen på en kreativ fototävling varje lördag i Stockholm! Ta med dig kameran, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild på veckans tema – helt gratis. Stockholm by Camera är en kostnadsfri fototävling från Stockholm Fotomaraton som hålls på lördagar i vår butik på Vasagatan i centrala Stockholm. Samling sker i butikens worklounge.Varje vecka är det ett nytt tema som deltagarna väljer tillsammans, och därefter har du en timme på dig att fota din bild. Efteråt röstar alla deltagare tillsammans fram vinnarbilden. Vi bjuder självklart på kaffe i butiken. När? Lördagar kl. 12:00–14:00 (se till att komma i tid)Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, StockholmHur? Drop-in, ingen anmälan behövs Hoppas att vi ses! Stockholm by Camera är en kortversion av den årliga fototävlingen Stockholm Fotomaraton. Läs mer om det på www.stockholmfotomaraton.se
Mer information

Finns det inga event i vår kalender just nu? Håll utkik på denna sida så kommer det dyka upp så fort vi har något nytt på gång! Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om nya event!

På vår YouTube-kanal finns våra tidigare digitala event och webinarier samt produktrelaterade videor som du kan kolla på när du vill, var du än är.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn