Kompaktkamera

En kompaktkamera är en liten kamera med stora möjligheter. Hos oss kan du välja av ett brett utbud av smidiga kompaktkameror från bland annat Canon, Fujifilm, Sony, Olympus och Nikon. En kompaktkamera är perfekt för dig som vloggar och du kan hitta kompaktkameror med funktioner som wifi, vinklingsbar skärm och full HD-filmning. En kompaktkamera kan i princip tas med överallt, och trots den mindre storleken håller den en hög bildkvalitet.

88 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kamera
Filtrering
Varumärken
Sensorstorlek:
Vädertålig:
Trådlösa anslutningar:
RAW-format:
Optisk bildstabilisering:
Sökare:
Tele (motsv 35mm):
Vattentät minst 3 meter:
Vinklingsbar skärm:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.