Företag

Att vara avtalskund hos SP

Är ni ett företag eller en organisation som regelbundet gör stora inköp av teknik och lösningar för foto-, video- och ljudproduktion? Vill ni ingå ett avtal med Scandinavian Photo, få en kontaktperson hos oss, se er köphistorik och kunna hantera användare, roller och attest vid era inköp? Då kan ett upplägg som avtalskund vara rätt för er.

Logga in här

För er som inte passar in på beskrivningen handlar ni som vanligt här på vår hemsida via ert företagskonto. Ni får ta del av kampanjer och erbjudanden, och kan välja mellan flera olika betalnings- och leveransalternativ. Våra experter hjälper er gärna med rådgivning och personlig service inför era köp.


Citat från avtalskunder

"Äntligen en renodlad businessportal för oss företagsanvändare. Smidigt med olika behörigheter och tillgång till hela sortimentet." – Mikael Werneholm, Schibsted

"Smidigt att beställa! Man har bra överblick över alla beställningar. Har man frågor så har man allt snabbt tillgängligt på sajten." – Susanna Emanuelsson, Saab Bofors Test Center

Vi hittar de bästa lösningarna för dig och ditt företag!

Vår företagsavdelning riktar sig helt och hållet till den professionella marknaden, privata och publika företag samt yrkesfotografer, inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Vi erbjuder djup kunskap och erfarenhet inom professionella tekniska helhetslösningar och produktförsäljning. Vill ni exempelvis ha hjälp att utrusta en fotostudio, utforma videolösningar för streaming, hyra utrustning eller fotostudio, köpa ljudutrustning, kameror, optik, tillbehör, support etc. så finner ni allt detta och mycket mer i vårt breda produkt- och tjänsteutbud.

Vi erbjuder bland annat:

  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Tekniska helhetslösningar
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Kundcase

Vi på Scandinavian Photo hjälper företag med tekniklösningar, rådgivning och snabba leveranser. Här kan ni läsa mer om samarbetet mellan oss och några av våra kunder.

"Mitt samarbete med Scandinavian Photo har varit väldigt bra tack vare kontakten med en Key Account Manager. Susanne på SP är verkligen en klippa, och jag har fått mycket bra teknisk rådgivning men också jättebra hjälp med leveranser – ibland med korta ledtider." – Martin Olson

"Samarbetet med Scandinavian Photo går jättebra. Mbrace är ju, på gott och ont, ett företag fyllt med människor som är nördiga för teknik, så vi har sällan speciellt många teknikfrågor – men det viktigaste för oss är att ha en leverantör med ett brett utbud av utrustning som är tillgänglig ganska omgående, vilket vi har hittat i Scandinavian Photo." – Mbrace

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service, så att du och ditt företag får skräddarsydda lösningar som passar just er. Du är varmt välkommen att kontakta vår företagsavdelning via mejl eller telefon. Vi ser fram emot att höra från dig!

0770-77 11 00
business@scandinavianphoto.se

SP-Kontor-Borås-low09-BW - kopia.jpg

Några av våra företagssäljare

Susanne Holm Key Account Manager på Scandinavian Photo

Susanne Holm
Key Account Manager

Med lång erfarenhet som fotograf levererar Susanne tekniska lösningar till stora företag, e-handlare och mediaföretag. Hon älskar att anta nya utmaningar och förverkliga kundens ambitioner genom att ta olika typer av projekt från start till mål. Tack vare vårt koncept Studio as a Service kan hon kontinuerligt förnya och förbättra lösningar så att kunden kan fokusera på kärnverksamheten.

Expertområden: Produktfotografering, studiolösningar, reportage, video och streaming.

susanne.holm@scandinavianphoto.se

Emil Larson Solutions Architect på Scandinavian Photo

Emil Larson
Solutions Architect

Emil brinner för att hitta den bästa lösningen för varje projekt och fokuserar oftast på kunder som är i behov av djup teknisk kunskap. Med sin problemlösarförmåga skapar han helhetslösningar för produktfoto, video-, broadcast- och filmproduktion. Virtual Production är något som Emil följer mycket noga och vill utforska ännu närmare i sina framtida projekt.

Expertområden: Broadcast- och filmproduktion, post production, produktfoto, datalagring och arkivering.

emil.larson@scandinavianphoto.se

Johnny Helgesson Key Account Manager på Scandinvian Photo

Johnny Helgesson
Key Account Manager

Tack vare sin breda kompetens inom flera tekniska områden, är Johnny en stor tillgång i projekt för stora företag som jobbar med bland annat inhouse-produktion och streaming. Han är specialist på att hitta rätt kamera till rätt situation och att bygga studior för kundens behov. Främst fokuserar han på att hjälpa sina kunder med lösningar för studio, produktfoto, drönare, ljudinspelningar, film och tv.

Expertområden: Produktfotografering och produktioner för video, film och streaming.

johnny.helgesson@scandinavianphoto.se

Erik Nordin Key Account Manager på Scandinavian Photo

Erik Nordin
Key Account Manager

När Erik får ta hand om de tekniska lösningarna kan hans kunder fokusera på sin verksamhet utan att behöva oroa sig för tekniken. Han brinner för att hjälpa företag att spara tid och resurser genom att ständigt anpassa tjänster och produkter efter marknadens och kundens krav och förväntningar. Med Erik vid rodret kan ni vara säkra på att alltid ha tillgång till den senaste tekniken och de mest innovativa lösningarna.

Expertområden: Studiolösningar för video och streaming, produktfotografering och digital utrustning.

erik.nordin@scandinavianphoto.se

Professionella produkter för dina behov

För dig som jobbar kreativt med foto, video, ljud eller efterbearbetning, kan en studio vara ett perfekt alternativ. Hos oss hittar du produkterna du behöver för en studio av hög kvalitet – välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy en studio för dina behov. Vi guidar dig rätt.

 

Hyr vår fotostudio

Du har väl inte missat att vi i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för att fota såväl porträtt, familjer, grupper och barn som olika typer av produkter. 

Hyr din utrustning av oss!

Har du inte den utrustning du behöver kan du alltid hyra den hos oss. Välj ur ett brett utbud av produkter från fotobranschens ledande leverantörer.

 

 

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.