Företag

Vi hittar de bästa lösningarna för dig och ditt företag!

Vår företagsavdelning riktar sig helt och hållet till den professionella marknaden, privata och publika företag samt yrkesfotografer, inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Vi erbjuder djup kunskap och erfarenhet inom professionella tekniska helhetslösningar och produktförsäljning. Vill ni exempelvis ha hjälp att utrusta en fotostudio, utforma videolösningar för streaming, hyra utrustning eller fotostudio, köpa ljudutrustning, kameror, optik, tillbehör, support etc. så finner ni allt detta och mycket mer i vårt breda produkt- och tjänsteutbud.

Vi erbjuder bland annat:

  • Produktförsäljning och rådgivning
  • Tekniska helhetslösningar
  • Uthyrning av hårdvara och fotostudio
  • Finansieringslösningar
  • Support och service

Professionella produkter för dina behov

För dig som jobbar kreativt med foto, video, ljud eller efterbearbetning, kan en studio vara ett perfekt alternativ. Hos oss hittar du produkterna du behöver för en studio av hög kvalitet – välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy en studio för dina behov. Vi guidar dig rätt.

 

Kontakta oss idag!

Du är varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service.

Kontaktpersoner

Försäljning Pro Video/Upphandlingar
Johnny Helgesson
johnny.helgesson@scandinavianphoto.se

B2B-telefonorder/Återförsäljare
Roland Seitl
roland.seitl@scandinavianphoto.se

B2B Account Manager
Susanne Holm 
susanne.holm@scandinavianphoto.se

Hyr din utrustning av oss!

Har du inte den utrustning du behöver kan du alltid hyra den hos oss. Välj ur ett brett utbud av produkter från fotobranschens ledande leverantörer.

 

 

Hyr vår fotostudio i Stockholm!

Du har väl inte missat att vår butik på Vasagatan erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för porträtt-, person-, grupp-, familje-, barn- såväl som produktfotografering. Hyrstudions direkta anslutning till butiken gör att vi på en och samma plats kan serva dig med uthyrning och försäljning för att komplettera din utrustning.

Fotostudion är 46 kvadratmeter stor med en 4,15 meter bred vägg och cirka fem meter i takhöjd. Du har möjlighet till både fotografering med dagsljus och avskärmning med enbart studioljus. Studion är utrustad med produkter från Profoto och Manfrotto.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan!

Kontaktuppgifter

Tel: 0770-77 11 00
E-post: hyra.stockholm@scandinavianphoto.se

Prislista

Exklusive moms
2 timmar: 900,-
4 timmar: 1 700,- 
8 timmar: 3 400,- 
Heldag: 5 000,- (kl. 09:00–18:00, måndag–fredag)

Extra support vid ditt besök
Du som ska använda vår hyrstudio bör ha erfarenhet av att använda utrustningen du hyr, eftersom vi inte erbjuder fotograf, videograf eller assistenter på plats. Om du behöver extra support bokar du det i samband med studiobokningen, minst två veckor innan din bokade tid. Detta kostar 500 kronor per påbörjad timme.

Städning
Efter ditt besök ska hyrstudion återlämnas i städat skick. Det innefattar även att plocka ner extra utrustning som har riggats upp under ditt besök. Om du inte har gjort detta tillkommer en städavgift på 1000 kronor per påbörjad timme.

Avbokning
Avbokning av din hyrtid måste ske senast 24 timmar innan, annars debiteras full tid. Vi erbjuder annars möjlighet att boka om tiden kostnadsfritt vid förhinder.

Tekniklista

Tekniklista Hyrstudio

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.