Back to Work

Tillbaka till jobbet, Skolstart & Back to school

Kärt barn har många namn och det stämmer riktigt bra när det gäller Back to Work! Denna kampanjperiod infaller i slutet av sommaren när semester och sommarlov är slut och man ska "tillbaka till verkligheten" igen.

När börjar Back to work?

Traditionellt sett har Back to work och Back to school börjat i augusti, ihop med skolstarten. Idag börjar kampanjperioden för butiker ofta redan i juli.

Back to work på SP

Back to Work är en stor återkommande kampanj för oss på Scandinavian Photo då vi fokuserar på att du ska kunna rusta upp dig inför att gå tillbaka till jobbet. Kanske har du ett nytt jobb eller ska börja en utbildning och är i behov av en ny dator?

Hos oss hittar du både stationära datorer och laptops, skärmar och alla datortillbehör som du kan tänkas behöva. Säkra upp med hårddiskar och USB-minnen eller kanske en ny webbkamera. Du hittar allt du behöver och vi hjälper dig med en lösning som passar just dina behov. 

Välkommen att göra fynd under Back to work. Du vet väl om att du kan skapa ett konto hos SP för att få våra nyhetsbrev och försäkra dig om att inte missa när Back to work börjar?


Medan du väntar...

Kika in våra aktiva kampanjer under tiden som du väntar på Back to Work!

Visar 0 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn