Back to Work

Tillbaka till jobbet, Skolstart och Back to school

Kärt barn har många namn och det stämmer riktigt bra när det gäller Back to Work! Denna kampanjperiod infaller efter sommaren när semester och sommarlov är slut och man ska "tillbaka till verkligheten" igen.

När börjar Back to work?

Traditionellt sett har Back to work och Back to school börjat i augusti, ihop med skolstarten. Idag börjar kampanjperioden för butiker ofta redan i juli.

Back to work på SP

Back to Work är en stor återkommande kampanj för oss på Scandinavian Photo då vi fokuserar på att du ska kunna rusta upp dig inför att gå tillbaka till jobbet. Kanske har du ett nytt jobb eller ska börja en utbildning och är i behov av en ny dator?

Hos oss hittar du både stationära datorer och laptops, skärmar och alla datortillbehör som du kan tänkas behöva. Säkra upp med hårddiskar och USB-minnen eller kanske en ny webbkamera. Du hittar allt du behöver och vi hjälper dig med en lösning som passar just dina behov. 

Välkommen att göra fynd under Back to work. Du vet väl om att du kan skapa ett konto hos SP för att få våra nyhetsbrev och försäkra dig om att inte missa när Back to work börjar?

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.