Leverans

Här kan du läsa mer om våra leveransalternativ och se vilket som passar dig bäst. Du hittar även information om delleverans, inte uthämtad beställning, avisering och spårning.

Leveransalternativ

Här hittar du information om de leveransalternativ du kan välja mellan när du handlar hos oss.

Hemleverans kvällstid

Din beställning levereras till din dörr, valfri kväll klockan 17:00–22:00. När du väljer detta alternativ kan du även följa din leverans i realtid. Din beställning får maximalt ha en vikt på 20 kilo och en längd på 1,2 meter.

Leverans med Budbee
1–2 arbetsdagar
99,-

Prioriterad leverans

Din beställning prioriteras på vårt centrallager och levereras till ditt ombud.

Leverans med PostNord
1–2 arbetsdagar
79,-

Standardleverans

Din beställning levereras till ditt ombud eller till din brevlåda.

Leverans med PostNord
4–5 arbetsdagar
69,- (Fri frakt vid köp över 500 kronor för dig som privatkund.)

Hemleverans dagtid

Din beställning levereras till din dörr under dagtid.

Leverans med PostNord
1–3 arbetsdagar
199,-

Utrikesleverans

Vi bokar leverans utanför Sverige specifikt för din beställning. Vår kundservice kan komma att kontakta dig för att säkerställa en smidig leverans.

3–5 arbetsdagar
499,-

Hämta i butik

Din beställning skickas från vårt centrallager i Borås och levereras till vald butik. Vänligen invänta avisering från oss innan du hämtar ut din beställning. Hämtas ut inom sju dagar efter avisering.

Leverans till vår butik i Stockholm, Serviceshop Borås eller Serviceshop Malmö
2–4 arbetsdagar
Fri frakt

Företagspaket

Din beställning levereras till ditt företags leveransadress under dagtid.

Leverans med PostNord
1–2 arbetsdagar
199,-

Delleverans av din beställning

För att kunna leverera dina produkter så snabbt som möjligt skickar vi ibland flera paket till dig. Paketen kommer med olika aviseringar men är helt utan någon extra kostnad.

Inte uthämtad beställning

Om du har gjort en beställning hos oss som du inte har hämtat ut från ombudet eller vår butik, eller som av någon anledning inte har kunnat levereras hem till dig, blir du debiterad på 295 kronor inkl. moms. Vid specialbeställda produkter blir du debiterad det fulla värdet av produkten samt kostnaden för leverans och retur. En beställning som inte är uthämtad betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Avisering vid leverans till ombud

När din beställning är redo att hämtas ut får du en avisering via sms med information om vilket ombud den finns hos. Om du inte skrev in ett mobilnummer när du gjorde din beställning får du istället en avi i din brevlåda med information om detta.

Spåra din beställning

När din beställning har skickats från oss skapas ett försändelse-ID som vi skickar till dig via mejl. Med hjälp av det kan du spåra din beställning.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.