Godox

Köp Godox hos oss! Hos oss kan du köpa studioblixtar, batteriblixtar, kameramonterade blixtar, blixtutlösare, LED-belysningar, ringlight, reflexskärmar, tillbehör och ljusformare som softboxar och paraplyer från Godox både online och i butik. Vi har ett brett utbud av Godoxprodukter för alla fotografer, oavsett om du fotar i studio eller på location.

397 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad till
Material
Färg insida
Ledtal
Blixtlägen
Display
Max Arbetsområde (brännvidd)
Inbyggd radiomottagare
Inbygg optisk slavsensor
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.