Black Week

Black Week 2022

När är Black Week och Black Friday 2022?

Black Friday infaller 2022 den 25 november, vilket innebär att Black Week börjar måndagen den 21 november vecka 47 och avslutas med Cyber Monday den 28 november vecka 48.

Black Week börjar om...

Black Week hos Scandinavian Photo

Black Week infaller under vecka 47 2022 och hos oss kan du ta del av riktigt bra erbjudanden hela veckan med prissänkta produkter, både online och i våra butiker. Bland våra erbjudanden kan du hitta allt ifrån systemkameror, videokamera, datorer, skrivare, mikrofoner och hörlurar och självklart kameratillbehören du behöver, till såväl nybörjare som proffs. Vi kommer fylla på med produkter och nya erbjudanden löpande, men passa på – erbjudanden finns enbart i begränsat antal!

Om Black Week

Black Week är en förlängning av Black Friday när en dag helt enkelt inte räckte till! Hela fenomenet startade i Philadelphia, USA, och har blivit en av världens största shoppingdagar med en hel vecka av rea och fyndpriser. Black Week är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november!

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen den i november, dagen efter Thanksgiving. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag en av de största shopping- och readagarna i USA.

Traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudande online, på telefon och i alla våra butiker.

Skapa konto för att vara först med att ta del av Black Week-erbjudandena 

När du har konto hos oss får du ta del av:

  • Event - Vi arrangerar kontinuerligt nya event med fokus på teknik och kreativt skapande, allt från demodagar till workshoppar och inspirerande föreläsningar. Här finns något för alla – såväl nyfikna noviser som inbitna proffs
  • Personliga erbjudanden
  • Nyhetsbrev - Håll dig uppdaterad med inspiration, information om nyhetssläpp, guider och kampanjer
  • Favoritprodukter - Spara din önskelista
  • Beställningshistorik - Se dina tidigare beställningar
  • Paketspårning - Spåra dina paket direkt från ditt konto

Vi brinner för att inspirera dig och hjälpa dig att hitta de verktyg du behöver för att utvecklas i ditt kreativa skapande.

Scandinavian Photo – Registrera konto

Registrera dig nu!

Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Medan du väntar...

Kika även in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

 

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.