BLACK WEEK

Black Week är igång! Från 23/11 till 30/11 kan du ta del av sänkta priser och grymma erbjudanden på teknik online och i butik. Vill du handla tryggt och samtidigt få personlig rådgivning? Ring våra experter på 0770-77 11 00, måndag–fredag kl. 09–18. Extraöppet lördag 28/11 kl. 10–16.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit säkerhetsåtgärder för en trygg upplevelse i våra butiker. För mer information om hur vi hanterar Covid-19, se här.

Förlängt öppet köp! Du har bytes- och returrätt ända fram till 7/1 2021. Black Week-erbjudandena gäller så långt lagret räcker eller t.o.m. 30/11. Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning. Kampanjen gäller ej återförsäljare samt max en vara per kund. 

116 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Sensortyp
Skärmstorlek
Touchscreen
Vinklingsbar skärm
Brännviddsfaktor
Autofokustyp
Slutartyp
Längsta slutartid
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.