Black Week

Black Week 2021

När är Black Week och Black Friday 2021?

Black Friday infaller 2021 den 26 november, vilket innebär att Black Week börjar måndagen den 22 november vecka 47 och avslutas Cyber Monday den 29 november vecka 48.

Black Week börjar om...

Black Week hos Scandinavian Photo

Black Friday infaller den 26 november 2021 och hos oss kan du ta del av riktigt bra erbjudanden hela Black Week med prissänkta produkter, både online och i våra butiker. Bland våra erbjudanden kan du hitta allt ifrån systemkameror, videokamera, datorer, skrivare, mikrofoner och hörlurar och självklart tillbehören du behöver, till såväl nybörjare som proffs. Vi kommer fylla på med produkter och nya erbjudanden löpande, men passa på – erbjudanden finns enbart i begränsat antal!

Om Black Week

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som startade i Philadelphia och som idag är en av världens största shoppingdagar, som nu har expanderat från en dag till en hel vecka med rea och erbjudanden. Black Week är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november!

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen den i november, dagen efter Thanksgiving. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag en av de största shopping- och readagarna i USA.

Traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudanden online, på telefon och i alla våra butiker.

Bli medlem för att få mail när Black Week startar

Missa inte när Black Week drar igång och alla våra andra bra erbjudanden. Bli medlem hos oss på Scandinavian Photo så du inte missar våra kampanjer.

Som medlem hos oss får du ta del av:

  • Event - Vi arrangerar kontinuerligt nya event med fokus på teknik och kreativt skapande, allt från demodagar till workshoppar och inspirerande föreläsningar. Här finns något för alla – såväl nyfikna noviser som inbitna proffs
  • Personliga erbjudanden
  • Nyhetsbrev - Håll dig uppdaterad med inspiration, information om nyhetssläpp, guider och kampanjer
  • Favoritprodukter - Spara din önskelista
  • Beställningshistorik - Se dina tidigare beställningar
  • Paketspårning - Spåra dina paket direkt från ditt konto

Vi brinner för att inspirera dig och hjälpa dig att hitta de verktyg du behöver för att utvecklas i ditt kreativa skapande.

Registrera dig nu!

Scandinavian Photo – Registrera konto

Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Medan du väntar...

Kika även in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

 

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.