Black Week

När är Black Week och Black Friday 2024?

Black Friday 2024 infaller den 29 november, vilket innebär att Black Week startar måndagen den 25 november vecka 48 och avslutas med Cyber Monday den 2 december vecka 49. Som kampanj är det många butiker som startar Black Week ännu tidigare.

Black Week börjar om...

Vad är Black Week?

Black Week är en förlängning av Black Friday när en dag helt enkelt inte räckte till! Hela fenomenet startade i Philadelphia, USA, och har blivit en av världens största shoppingdagar med en hel vecka av rea och fyndpriser. Black Week är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november!

När är Black Friday?

Black Friday 2024 är den 29 november. Dagen infaller alltid dagen efter Thanksgiving, normalt den fjärde fredagen i november. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag de största shopping- och readagarna i USA.

  • Black Friday 2024 infaller 29 november
  • Black Friday 2025 infaller 28 november
  • Black Friday 2026 infaller 27 november
  • Black Friday 2027 infaller 26 november
  • Black Friday 2028 infaller 24 november
  • Black Friday 2029 infaller 23 november

Black Week på Scandinavian Photo

Traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudande online, på telefon och i alla våra butiker.

Medan du väntar...

Kika in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar. Passa också på att bli medlem i vårt community om du inte redan är det!

Visar 0 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn