Black Week

Välkommen till Black Week och Black Friday 2023!

Black Friday 2023 infaller den 24 november, vilket innebär att Black Week startar måndagen den 20 november vecka 47 och avslutas med Cyber Monday den 27 november vecka 48.

Vill du kika in våra produkter idag så hittar några populära kategorier här:

Black Week

Vad är Black Week?

Black Week är en förlängning av Black Friday när en dag helt enkelt inte räckte till! Hela fenomenet startade i Philadelphia, USA, och har blivit en av världens största shoppingdagar med en hel vecka av rea och fyndpriser. Black Week är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november!

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen den i november, dagen efter Thanksgiving. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag en av de största shopping- och readagarna i USA.

Black Week i Sverige och på SP

Traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudande online, på telefon och i alla våra butiker.

Skapa konto för att vara först med att ta del av våra Black Week-erbjudanden

Som medlem hos oss får du ta del av:

  • Community – Vi har ett community för alla kretörer där du kan skapa din egen avatar, samla achievments och levla i nivå. Dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och bilder och inspireras av andra!
  • Event – Vi arrangerar kontinuerligt nya event med fokus på teknik och kreativt skapande, allt från demodagar till workshoppar och inspirerande föreläsningar. Här finns något för alla – såväl nyfikna noviser som inbitna proffs
  • Personliga erbjudanden
  • Nyhetsbrev – Håll dig uppdaterad med inspiration, information om nyhetssläpp, guider och kampanjer
  • Favoritprodukter – Spara din önskelista
  • Beställningshistorik – Se dina tidigare beställningar
  • Paketspårning – Spåra dina paket direkt från ditt konto

Vi brinner för att inspirera dig och hjälpa dig att hitta de verktyg du behöver för att utvecklas i ditt kreativa skapande.

Scandinavian Photo – Registrera konto

Registrera dig nu!

Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Medan du väntar...

Kika även in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.