Ny, lätt normalzoom från Sigma!

Sigma introducerar en ny normalzoom till sin contemporary-serie – Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary. Det är ett ljusstarkt objektiv med en slimmad design som prestandamässigt påminner mycket om Sigmas populära 24–70mm f/2,8 DG DN Art. Förhandsboka objektivet hos oss för att vara en av de första som får uppleva det! Leveransstart 12 mars.

24 FEBRUARI

Läs mer

23
feb

Sony FX3 – en ny era för Cinema Line

Sony lanserar det senaste i sin professionella serie Cinema Line – Sony FX3, som kombinerar det bästa ur Alpha- och FX-serien. Det är en professionell kamera med god ergonomi, fullformatssensor, imponerade videoegenskaper och framför allt ett kompakt format. Sony FX3 är den kompakta kameran som ger dig möjligheten att ta ett stort steg in i Cinema Line. Förhandsboka hos oss nu, förväntad leveransstart i början av mars!

Läs mer

17
feb

Nyheter från Blackmagic Design!

Blackmagic Design lanserar två nya videomixrar till den populära serien ATEM Mini. Med de nya ATEM Mini Extreme och ATEM Mini Extreme ISO kan du ansluta upp till åtta videokällor samtidigt och få maximal kontroll på din livesändning. Utöver videomixrarna presenterar de streamingenheten Web Presenter HD, och sist men inte minst – nya Pocket Cinema Camera 6K Pro. Förhandsboka hos oss nu!

Läs mer

28
jan

Benro släpper fjärrstyrt stativhuvud

Benro släpper Polaris – ett nytt elektroniskt stativhuvud med fjärrstyrning. Benro Polaris är en världsnyhet med den unika egenskapen att det är det första stativhuvudet som stödjer fjärrstyrning över stora avstånd! Detta stativhuvud stöder både WiFi och mobiluppkoppling med SIM-kort för att du ska kunna ändra inställningar på både kamera och stativhuvud över extrema avstånd. Fjärrstyr stativhuvudet och din kamera enkelt via din telefon, vart du än befinner dig. Gör det omöjliga, möjligt – Benro Polaris!

Läs mer

27
jan

En stor lanseringsdag för Fujifilm

Fujifilm lanserar de senaste tillskotten i sin produktuppsättning – två kameror och tre objektiv. Här går vi in på djupet med de nya kameramodellerna Fujifilm GFX100 och Fujifilm X-E4. GFX100s är en mellanformatskamera med 102 megapixlar och extrem prestanda i ett kompakt och lätt hus. X-E4 är en elegant designad kamera med en bakbelyst APS-C sensor på 26,1 megapixlar. Leveransstart i slutet av februari, förhandsboka hos oss nu!

Läs mer

26
jan

Sony Alpha 1 – The one never seen

Sony lanserar sin nya kamera i Alpha-familjen som de kallar för ”the one never seen” – Sony Alpha 1. Kameran sticker ut på många sätt från de spegellösa fullformatskamerorna som finns på marknaden idag. Sony A1 kommer med fantastiska specifikationer som bland annat seriebildstagning med 30 bilder per sekund, extremt bra autofokus och 8K/30p videoinspelning. Leveransstart i mitten av februari, förhandsboka den hos oss nu!

Läs mer

4
jan

Nya regler för drönarflygning

Att flyga, fotografera och filma med en drönare blir bara mer och mer vanligt. För att möta det ökade intresset och samtidigt upprätthålla en säkerhet i luftrummet har Transportstyrelsen tagit fram nya drönarregler som gäller från och med 1 januari 2021.

Läs mer

9
dec

Öppettider jul och nyår 2020

Vi på SP önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Här hittar du information om våra öppettider under jul och nyår.

Läs mer

26
nov

Kompakta LED-belysningar från SP TECH

Vi har det stora nöjet att presentera våra första SP TECH-produkter som nu kommit in i lager. De två LED-belysningarna är kompakta paneler med en hög diodtäthet som ger ett mycket jämnt ljus och båda belysningarna har inbyggt batteri för att du ska slippa använda lösa batterier. Detta är två olika belysningar som du kan ta med överallt och framförallt har de många användningsområden – allt från streaming, videomöten, vlogg till traditionellt foto- och videoljus för kameror eller mobiltelefoner.

Läs mer

24
nov

Butiken i Malmö blir ny Serviceshop!

Vi på SP brinner för att ge dig personlig service, expertrådgivning och inspiration för ditt kreativa skapande. Nu fortsätter vi med det precis runt hörnet, där Malmöbutiken blir en ny Serviceshop!

Läs mer

5
nov

DJI Mini 2 – kompakt och kraftfull drönare

DJI Mini 2 är en nybörjarvänlig och mycket liten drönare, men låt dig inte luras av ett kompakt yttre – drönaren har trots sin ringa storlek imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och stora möjligheter att skapa kreativa videor med ett enkelt knapptryck. Utforska nya perspektiv och fånga ögonblicken du inte kan med en traditionell kamera.

Läs mer

4
nov

Canon lanserar två nya objektiv med RF-fattning

Idag lanserar Canon två efterlängtade objektiv i RF-serien, objektiv som finns i EF-fattning men som nu kommer uppdaterade och anpassade för Canons spegellösa fullformatskameror med RF-fattning. Canon RF 50mm f/1,8 STM och Canon RF 70-200mm f/4L IS USM är objektiv som trots sina skilda användningsområden kommer med en del likheter. Båda objektiven är konstruerade för att vara kompakta och lätta samtidigt som de kommer med en otroligt bra optisk prestanda.

Läs mer

3
nov

Nyheter från Think Tank – Backstory!

Vi har äntligen fått in de efterfrågade ryggsäckarna Think Tank Backstory! Ryggsäckarna finns i två storlekar som är anpassade för att rymma bärbara datorer, kameror och utrustning, och designade i linje med Think Tanks nya, lättare väskor. Det är de små detaljerna och den höga kvaliteten som gör Backstory till en av våra favoriter, och den blir ett starkt tillskott till SP Favourites. Nu har vi fyllt på vårt lager med nya väskor och ryggsäckar från både Think Tank och Mindshift Gear!

Läs mer
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.