Nyhet! Panasonic presenterar Lumix S9!

Panasonic är stolta över att presentera LUMIX-kameran, den minsta och lättaste spegellösa fullformatskameran i LUMIX S-serien. LUMIX-kameran är en stilfull följeslagare för kreatörer på språng. Den 24,2 megapixel fullformats CMOS-sensorn, motsvarande den i LUMIX S5II, och den senaste processorn fångar innehåll med rika detaljer och naturliga toner. Dessutom är kameran utrustad med PDAF (Phase Detection Auto-Focus), vilket ger utmärkt motivspårning, och Active I.S., som kraftigt minskar oskärpa från kameraskakningar även vid handhållen fotografering, vilket gör att användare kan fotografera med självförtroende oavsett situation. Förhandsboka redan idag! Leveransstart under juni.

22 MAJ

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn