Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyhet! GFX 100

Fujifilm GFX 100 är en högpresterande mellanformatskamera som är först i världen med inbyggd bildstabilisering. Kameran är också den första mellanformatskameran med fasbaserad autofokus på sensorn och 4K-video. Tack vare den stora bakbelysta sensorn, höga upplösningen och 16-bitars RAW-filer och 4K-video maximeras bildkvaliteten i både video och stillbild. När du adderar en fasbaserad autofokus och bildstabilisering så har du en pålitlig arbetskamera som klara högt ställda krav.

23 MAJ

Läs mer

16
maj

Firmware! Ögon-AF till Z6 & Z7

Med firmware v2.0 för Nikon Z6 och Z7 ges möjligheten att använda ögonautofokus i både AF-S och AF-C. En populär funktion som kraftigt underlättar fotografering av människor och vid porträttfotografering.

Läs mer

15
maj

DJI Osmo Action – fullmatad actionkamera

DJI kliver in i actionkameravärlden på allvar – med den helt nya Osmo Action utmanar de GoPro, som länge varit högst upp på tronen gällande actionkameror och dess utbud. Med gimbalkameran Osmo Pocket visade man innovation med sitt gedigna kamerakunnande och Osmo Action är nästa del i Osmo-serien.

Läs mer

15
maj

Nyhet! Profoto släpper A1X

Idag lanserar Profoto sin nya blixt A1X för Canon, Nikon och Sony. Profoto A1X är en uppdaterad version av Profoto A1, som gjorde ett kraftfullt genomslag på marknaden med sin enkla hantering, det runda blixthuvudet och den höga prestandan. Detta är en blixt för fotografer som vill skapa ett vackert ljus på ett enkelt sätt och samtidigt få möjligheten till att ta bättre bilder.

Läs mer

9
maj

Nyhet! Wacom släpper ny ritplatta!

Idag släpper Wacom en uppdaterad version av den populära ritplattan Intuos Pro Small. Wacom Intuos Pro Small är professionell ritplatta för dig som är kreativt skapande och vill kunna använda ritplatta istället för datormus. Oavsett hur du arbetar med bildbehandling; om du retuscherar, illustrerar eller skissar får du full kontroll över ditt kreativa arbete med Wacom Intuos Pro Small.

Läs mer

8
maj

Nyhet! Canon RF 85mm f/1,2L USM

Canons 85mm f/1,2L har länge varit bröllop och porträttfotografernas huvudverktyg. Nu kommer Canon RF 85mm f/1,2L USM som ger den klassiska modellen ny teknik och optik för att maximera bildkvaliteten och upplösningen. Säljstart i Juni 2019

Läs mer

2
maj

Erbjudande: Gå 2 betala för 1 på utställningen Here's looking at you

Sven-Harrys konstmuseum har låtit den internationellt prisbelönte filmfotografen Hoyte van Hoytema (Dunkirk, Interstellar, Spectre, Låt den rätte komma in) curera Here’s looking at you - en utställning med ikoniska fotografier från Hasselbladstiftelsens samling som ska upplevas och inte bara ses!

Läs mer

26
apr

Samsung T5 - nu i fler färger

Den populära, lilla SSD-lagringsenheten Samsung T5 finns nu att beställa i färgerna rött och guld i 500GB och 1TB! Lägg en order på de nya färgerna redan idag!

Läs mer

18
apr

Våra öppettider under påsk!

Välkommen in till våra butiker under påsk, här kan du se hur vi har öppet under långhelgen!

Läs mer

17
apr

Mjukvaruförbättringar till Fujifilm X-T3 och Canon EOS R

Mjukvaruuppdateringar är något som ständigt förbättrar våra produkter. Nu har både Canon EOS R och Fujifilm X-T3 fått ny mjukvara som framförallt ökar prestandan vid ögonautofokus, men som också ger nya funktioner och löser ett par problem.

Läs mer

17
apr

Hyr fotostudio av oss i Stockholm!

Hyr fotostudio med bästa läge i centrala Stockholm av oss! I vår butik på Vasagatan 14 finns en fullt utrustad hyrstudio som på 46 kvadratmeter och med 5 meter i takhöjd ger dig som fotograf mängder av möjligheter till olika typer av fotograferingar. Att hyra vår fotostudio är prisvärt och smidigt för dig som hyr och behöver du hjälp finns våra kunniga säljare alltid nära till hands!

Läs mer

16
apr

Stockholm: Planket i Stockholm – Biofoto

Biofoto Stockholm deltar på Planket som ingår i Fotografiskas event Photomarket den 26–28/4! Välkommen att spana in fantastiska verk som sträcker sig på en hundra meter lång utställningsvägg hela vägen från Slussen och i riktning mot Fotografiska i Stockholm!

Läs mer

10
apr

Nyhet! Canon 250D

Canon lanserar idag EOS 250D, en nätt liten spegelreflexkamera med 4K video, 4K timelapse och Dual Pixel AF med ögonautofokus. Den stora vinklingsbara skärmen låter dig fotografera och filma i spännande vinklar och med god ergonomi. Kamerans finns i svart, vit och silver.

Läs mer
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.