Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sony släpper PXW-FX9 med 6K-fullformatssensor

På IBC-mässan annonserar Sony att de släpper PXW-FX9 som har fått kombinerade egenskaper från Sony Venice, PXW FS7-II och hybridautofokusen från Sonys Alpha-serie. Denna kombination ger dig möjlighet att filma i 4K och ger dig den kreativa friheten att filma med översampling av en högupplöst fullformatssensor. Filma med kort skärpedjup och fantastisk bokeh med en cinematiskt look.

13 SEPTEMBER

Läs mer

12
sep

Vi bevakar IBC-mässan!

IBC-mässan hålls i Amsterdam där en mängd ljus-, ljud- och videonyheter visas upp för första gången. Här kan du se ett urval av alla nyheter från IBC! "IBC is the premier annual event for professionals engaged in the creation, management and delivery of entertainment and news content worldwide."

Läs mer

10
sep

Phase One lanserar nytt system!

Phase One lanserar idag sitt nya system – Phase One XT! Utvecklat för landskapsfotografer och arkitekturfotografer, med en ny modulär och portabel design, tar XT-systemet den enastående bildkvaliteten som Phase One är kända för ut i naturen – och hjälper dig att fånga fantastiska bilder på landskap och arkitektur i mellanformat upp till 150 megapixlar. Det nya kamerahuset är specifikt designat för bakstycken i IQ4-serien, men har helt nyutvecklad mekanik som möjliggör noggrann finjustering av dina exponeringar.

Läs mer

10
sep

Nyheter! SSD-lagring från Lacie!

Lacie släpper nya snabba och stöttåliga SSD-diskar som går i samma linje som många andra LaCie Rugged hårddiskar. Denna SSD-disk är damm-, vatten- och stöttålig och kommer i ett kompakt format. Disken har IP67-klassificering är det perfekta sällskapet när du arbetar ute på fält.

Läs mer

5
sep

Canon släpper EOS C500 Mark II

Med Canon EOS C500 Mark II kan du skapa 4K-filmer med stort dynamiskt omfång, välja bland ett stort utbud av objektiv, inspelningsformat och framerate –  men framförallt byta objektivfattning. Kameran har möjlighet att spela in Cinema RAW light med 5.9K eller 4K 4:4:2 bit XF-AVC. Du får nu möjlighet att kunna lagra Cinema RAW light 5.9K direkt på CFexpresskortet.

Läs mer

4
sep

Nyheter från Nikon - Nysläppt Z-objektiv, D6 och 120-300 under utveckling

Nikon D6 bekräftas vara under utveckling, tillsammans med en ny, kraftfull telezoom! Dessutom släpps nu ett nytt vidvinkelobjektiv till Nikons Z-serie – Nikkor Z 24mm f/1.8 S.

Läs mer

28
aug

Sony släpper kameror och objektiv!

Sony släpper fyrling! Sony släppte idag två spegellösa kameror med APS-C-sensor, A6600 och A6100, som ersätter de tidigare modellerna A6500 och A6000. Båda modellerna är högpresterande både inom stillbild och video men A6600 blir den första kameran i serien som har Real-time Eye-AF i video. I släppet ingår även en normalzoom samt en telezoom, 16-55 mm f/2,8 G och 70-350 mm f/3,5-5,6 G OSS. Båda objektiven är anpassade för kameror i APS-C-serien.

Läs mer

28
aug

Nyheter från Panasonic!

Vi har nu mer information om Lumix DC-S1H från Panasonic! Dessutom lanseras två nya objektiv ett för L-mount – Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2,8 och det andra för micro 4/3 – Panasonic Leica Summilux DG 25mm f/1,4 Mark II.

Läs mer

28
aug

Nyhet! Canon släpper nya produkter!

Nu släpper Canon EOS 90D, den efterlängtade uppföljaren till populära 80D, samt sin nya spegellösa kamera EOS M6 MKII! Båda kameror har uppgraderats rejält – nya högupplösta sensorer på 32,5 mp, ögon-AF, video i 4K utan beskärning och den förbättrade processorn DIGIC 8 som reducerar brus. Dessutom får RF-serien två tillskott i proffssegmentet – RF 15-35mm F2.8L IS USM och RF 24-70mm F2.8L IS USM.

Läs mer

15
aug

Sigma belönas med EISA Award 2019!

EISA, som står för "Expert Imaging & Sound Association", är en organisation bestående av experter och journalister från över femtio branchmagasin. Sedan 1982 har de årligen utsett de bästa produkterna inom en bred grupp kategorier. Sigma har nu belönats med två prestigefyllda priser för kategorierna "Professional Telephoto Zoom Lens" och "Telephoto Zoom Lens" — med objektiven Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport respektive 60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport.

Läs mer

14
aug

EISA 2019

Med 61 expertmagasiner från 29 länder över hela världen och som fortfarande växer, representerar EISA det största redaktionella samarbetet i världen inom konsumentelektronik. EISA har nu firat de allra bästa produkterna i över 35 år. Här är 2019 års EISA-vinnare

Läs mer

13
aug

DJI släpper Osmo Mobile 3

Har du någonsin försökt att gå och filma samtidigt? Då vet du att hur svårt det är att få en stabil video utan att använda stativ. DJI Osmo Mobile 3 ger dig möjlighet att filma handhållet med din mobil. Gimbalen jämnar ut och tar bort de rörelser du skapar, tar bort kameraskakningar och ger dig ett mycket bättre resultat.

Läs mer

12
aug

Resolve Authorized Reseller

Scandinavian Photo är nu stolt Blackmagic Design Resolve Authorized Reseller! Detta innebär en kvalitetssäkring av kunskap, snabb support från Blackmagic, ett stort demoutbud i butikerna, personal med extra utbildning på Blackmagics produkter, hjälp med konfigurering av utrustning, miniseminarier i butiken, tillgång till kurser och utbildning i Resolve samt händelser med pro-användare i butik. Allt för att du som kund ska få så bra hjälp som möjligt.

Läs mer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.