Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujifilm släpper nya produkter

Fujifilm lanserar en kompakt systemkamera i två olika färger, Fujifilm X-T200 samt ett extremt lätt Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som blir en perfekt matchning till den nya kameran och till Fujifilms X-serie. Nyheterna är inte slut där, de släpper även ett efterlängtat zoomobjektiv som det ryktats om på senare tid, nämligen Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR till mellanformatsystemet GFX.

23 JANUARI

Läs mer

13
jan

Ny SSD lagringsenhet från Samsung!

Samsung lanserar T7 touch som är deras nya kompakta lagringsenhet med SSD. Det som utmärker den från Samsung T5 är att den har fingeravtrycksläsare för extra säkerhet av dina lagrade filer samt snabbare överföringshastighet.

Läs mer

11
jan

Lär känna vår personal!

Vem på kundtjänst är det som svarar på dina orderfrågor? Vem packar din order och ser till att den kommer fram i tid? Vilka är våra utesäljare? Vem är det som köper in produkterna i vårt sortiment? Vi är nästintill 150 medarbetare som driver Scandinavian Photo framåt, och alla har en nyckelroll i företaget. Lär känna oss som arbetar på Scandinavian Photo och ta del av våra kompetenser inom kreativt skapande! Här kommer vi varannan vecka att presentera en av våra stjärnor och vilken roll personen har hos oss. Häng med!

Läs mer

7
jan

Vi bevakar CES 2020!

I över 50 år har CES i Las Vegas varit en global samlingspunkt för leverantörer att presentera produkter, hålla föreläsningar och lansera ny teknologi inom hemelektronik. Med mer än 175 000 besökare och över 4500 utställare från hela världen är det en av världens största mässor för innovation. Häng med oss här för att se de hetaste produkterna som presenteras under veckan.

Läs mer

7
jan

Fyra nyheter från Nikon!

Nikon utvidgar sitt sortiment med fyra nya produkter. Två nya kameramodeller samt två nya teleobjektiv.

Läs mer

2
jan

Cinematisk känsla med Siruis anamorfiska objektiv!

Klassiska filmer som Blade Runner, Alien och Gladiator har alla en sak gemensamt. Förutom filmproducenten Ridley Scott har de också en teknik som för dem samman – ett anamorfiskt objektiv. Detta har tidigare varit en något krånglig och framförallt dyr lösning, men med Siruis Anamorphic Lens 1,33x så blir det både enklare och billigare än tidigare att ge dina filmer en riktigt cinematisk känsla.

Läs mer

30
dec

Nya öppettider i våra butiker 2020

Den 1/1 2020 uppdaterar vi öppettiderna i våra butiker. Se nedan hur de nya tiderna kommer att se ut – välkommen in till oss!

Läs mer

20
dec

Ny firmware länkar ihop Moza AirCross 2 och Slypod

Moza har släppt en ny firmware och uppdatering till Moza AirCross 2 och Moza Master App, som ger dig möjligheter att koppla samman de två enheterna. Detta gör att du kan skapa snygga och professionella åkningar med en mängd kreativa möjligheter. Gör intervjuer eller säljande produktvideos genom att kombinera Moza AirCross 2 och Moza Slypod.

Läs mer
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.