Heta nyheter från Canon, Sony & Fujifilm

Här hittar du flera heta kameranyheter från Canon, Sony och Fujifilm. Canon EOS R100 är Canons nya instegskamera till EOS R-systemet med ett kompakt och användarvänligt kamerahus som besitter en 24,1MP APS-C CMOS-sensor. Fujifilm X-S20 är en kompakt och smidig hybridkamera med hög prestanda och är utrustad med smarta funktioner för vloggare, videokreatörer och resefotografer. Sony Z-V1 Mark II är en mycket smidig kompaktkamera som är framtagen speciellt för dig som sysslar med vlogging, livesändningar eller annat innehållsskapande inom video. Läs mer och förhandsboka nyheterna idag.

24 MAJ

Läs mer

11
maj

Nyhet! teenage engineering expanderar field-serien

Nu släpper teenage engineering fler nyheter i den nyskapande field-serien! TP–7 är en portabel digital bandspelare där du enkelt kan spela in dina projekt på ett intuitivt och lekfullt sätt. CM–15 är deras allra första mikrofon med en kvalitetskapsel från amerikanska Peluso, som kan spela in via antingen USB, XLR eller linjeutgång. Förväntad leveransstart för nyheterna är i juni/juli. Förhandsboka nu!

Läs mer

10
maj

Nyhet! Nikon Z8 är äntligen här

Idag introducerar Nikon den kraftfulla och smidiga Z8 – ett nytt tillskott i företagets utbud av professionella spegellösa kameror i Z-serien. Z8 har ett lätt kamerahus som är utrustat med en mängd funktioner från Nikons populära toppmodell Z9. Både filmare och fotografer får en helt ny flexibilitet att förverkliga sin vision. Z8 är både en spännande uppföljare till Z9 och en riktigt kreativ efterträdare till D850, med den otroliga kombinationen av förstklassig prestanda och kompakt format. Kamerahuset är 30% mindre än Z9 och 15% mindre än D850, och väger endast cirka 910 g. Förväntad leveransstart i slutet av maj.

Läs mer

24
apr

Nyhet! DJI lanserar Mavic 3 Pro

Nu expanderar DJI Mavic 3-serien som har gjort sig känd för en bildkvalitet i toppklass. Mavic 3 Pro, med sitt trippelkamerasystem, inleder en ny era av drönare genom att vara utrustad med en Hasselblad-kamera och dubbla telekameror. Den har nämligen en 4/3 CMOS-Hasselbladkamera, en 1/2 CMOS-telekamera och en 1/1,3 CMOS-telekamera som hjälper dig att fånga helt nya perspektiv för att skapa filmiska mästerverk. Förväntad leveransstart på Mavic 3 Pro 9 maj. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

11
apr

Nyhet! sp.tech – datorväskor för kreatörer

sp.tech presenterar en ny serie med väskor – datorväska samt fodral med kreatören i åtanke. Totalt har fem nya produkter lanserats som ingår i de befintliga serierna Creator och Day. Creator Laptop Bag och Sleeve är tillverkade i samma slitstarka material som Creator Backpack och Day Laptop Sleeve matchar perfekt med dina andra Day-väskor. Kika på nyheterna nedan och köp dem redan idag!

Läs mer

5
apr

Nyhet! Sennheiser EW-DP

Sennheiser EW-DP – ett digitalt portabelt trådlöst mikrofonsystem med revolutionerade teknik. Välj automatisk självscanning för att eliminera störningar och para ihop systemet trådlöst via Bluetooth. EW-DP är systemet som imponerar, som kan styras via Sennheisers kostnadsfria app och har extra lång batteritid med smarta användarfunktioner. EW-DP är expanderbart och passar allt från kreatörer, journalister, artister på scen till den professionella filmskaparen.

Läs mer

29
mars

Nyhet! Sony har lanserat ZV-E1

ZV-E1 från Sony är utrustad med en unik uppsättning funktioner framtagna för videofilmare som behöver bästa möjliga inspelningsupplevelse. Det är en kompakt systemkamera som kan spela in i 4K 60p och som är utrustad med en unik AI-baserad autofokus som känner igen flera olika motiv. ZV-E1 har en stor och högpresterande fullformatssensor och levererar professionell ljudkvalitet i alla inspelningar. Kameran är också fullspäckad med en bred uppsättning kreativa funktioner, som produktvisning och streaming i 4K, så att det ska bli enklare än aldrig förr att skapa proffsigt innehåll. Förväntad leveransstart i slutet av april. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

27
mars

Nyhet! Røde Wireless ME

Røde är tillbaka med ett nytt spännande duo-system – Wireless ME. Perfekt för dig som vill ha ett smidigt trådlöst system med mikrofon i både sändare och mottagare. Oavsett om du vloggar, poddar eller spelar in intervjuer ska det vara lätt att få till bra ljud och nya Wireless ME kan du enkelt ansluta till smartphone, surfplatta och kamera. Du kan även välja att expandera ditt system med en extra mikrofon då mottagaren kan ta emot upp till två signaler. Røde Wireless ME – bra ljud med smarta lösningar.

Läs mer

24
feb

Maxade nyheter från Blackmagic Design

Blackmagic Design har släppt nya produkter som maximerar dina liveproduktionsmiljöer. ATEM Television Studio Pro HD8-modellerna har åtta 3G-SDI-ingångsportar som stöder video upp till 1080p 60 fps, samtidigt som de är extremt portabla och lätta. Blackmagic Studio Camera 6K Pro är en studiokamera som är mer kraftfull än de tidigare i serien. Den är utrustad med EF-mount, stor 6K-sensor, inbyggda ND-filter och livestreaming via Ethernet eller mobildata. 6K Pro erbjuder inbyggd livestreaming och är anpassad för att fungera sömlöst med kraftfulla SDI-videomixrar. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

7
feb

Nyhet! Canon lanserar EOS R8 & R50

Canon lanserar EOS R8 – en ny kompakt fullformatskamera som utnyttjar samma teknik och funktioner som finns i EOS R6 Mark II. Med en design som liknar EOS RP ger den här kraftfulla kombinationen alla foto- och videoentusiaster de verktyg som behövs för att skapa ännu vassare innehåll. Canon lanserar även EOS R50 – den perfekta vägen in i EOS R-sortimentet för content creators som vill höja ribban från att fota och filma med en smartphone. Den här mångsidiga kameran levererar skarpa stillbilder, filminspelning i 4K och imponerande ljud. Förväntad leveransstart på EOS R8 i april och på EOS R50 i mars. Utöver kamerorna passar Canon på att presentera två nya RF-zoomobjektiv. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

24
jan

Apple-nyheter – MacBook Pro och Mac mini

Tisdagen den 17 januari presenterade Apple en ny generation MacBook Pro och Mac mini – med M2-chip! MacBook Pro 14 och 16 är nu utrustade med M2 Pro eller M2 Max och har fått ännu bättre batteritid. Mac mini kommer med antingen M2 eller för första gången proffschippet M2 Pro. Här har vi samlat det viktigaste du behöver veta om de nya produkterna. Köp redan idag!

Läs mer

4
jan

Nyhet! Panasonic Lumix S5II och S5IIx

Panasonic presenterar två banbrytande nyheter i sin spegellösa kameraserie Lumix S – de eleganta och klassiskt utformade kamerorna Lumix S5II och S5IIx. Med kompakt konstruktion och otrolig prestanda vid både fotografering och videoinspelning, är dessa L Mount-kameror designade för att uppfylla kraven från de mest ambitiösa kreatörerna. Båda modellerna kommer med en nyutvecklad 35 mm fullformats-CMOS-sensor med 24 megapixlar och bildbehandlingsmotor. Sensorn stöder Hybrid Phase Detection-autofokus, vilket är unikt för Lumix-kameror, och den nya motorn ger suverän bildkvalitet och videoprestanda med hög bithastighet i nivå med Lumix S1H. Förväntad leveransstart på S5II i slutet av januari medan S5IIx förväntas börja levereras i juni. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

9
dec

Nyhet! DJI har lanserat Mini 3

DJI Mini 3 är en kompakt och ultralätt drönare som alltid är redo för dina äventyr. Den har en förlängd batteritid gentemot föregångaren (Mini 2) och fantastisk 4K-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer. Den är även utrustad med roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder som direkt är redo att delas i dina sociala medier. Oavsett om du tar en promenad på stranden, backpackar över helgen eller åker ut på en lång roadtrip är du med Mini 3 redo att fånga varje ögonblick. DJI Mini 3 med Fly More Combo finns i lager nu – köp dem hos oss!

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.