Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

26
feb

Upplev nya X-T4 från Fujifilm

Idag släpper Fujifilm X-T4 med många efterlängtade uppgraderingar från X-T3. Bland annat har denna kamera nu en 5-axlig bildstabilisering, betydligt högre seriebildstagning och en ännu vassare autofokus. När vi på SP fick testa kameran var vi minst sagt imponerade över vad Fujifilm åstadkommit med deras nya X-T4!

Läs mer

25
feb

Elinchrom ELC 125/500 – nyare, fräschare och lättare att använda

Elinchrom ELC är två helt nya blixtar från Elinchrom och de blir ett fint tillskott i deras breda sortiment av blixtar och ljusformare. Det finns mycket som har förbättrats på dessa nya blixtar, både design och funktion. Blixtarna har nya egenskaper och funktioner som exempelvis automatisk ljusmätning (TTL), High Speed Sync och LED-inställningsljus som förenklar för dig som fotograf.

Läs mer

13
feb

Canon släpper nytt kamerahus och RF-optik

I denna release av Canon ser vi ett helt nytt modernt kamerahus vid namn 850D som är en uppföljare till 77D och 800D. Kamerahuset stödjer nu högre kvalitet i filmning än tidigare och har dessutom en betydligt mer avancerad autofokus. Det nya RF-objektivet är istället till för Canons spegellösa kameror och är ett zoomobjektiv som passar för alla lägen.

Läs mer

12
feb

Nikon släpper D6 och två objektiv

Nikon släpper idag sitt nya flaggskepp, Nikon D6, som är en vidareutveckling av Nikon D5. Den nya kameran har snabbare seriebildstagning och extremt snabb autofokus. Det är inte slut på nyheter här då Nikon även stärker sitt spegellösa kamerasystem med två nya objektiv, ett superzoomobjektiv och ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv.

Läs mer

12
feb

Nyheter från Olympus!

Olympus lanserar idag kamerahuset OM-D E-M1 Mark III och objektivet M.Zuiko Digital ED 12-45mm f/4 PRO. En kraftfull kamera fylld med proffsegenskaper men fortfarande i ett kompakt och lätt format. Objektivet har ett generöst zoomomfång, vädertätning och även det en lätt konstruktion som lämpar sig för flera olika fotograferingsområden.

Läs mer

5
feb

Streetfotografens favoritkamera i uppgraderad förpackning

Den femte generationen av den omåttligt populära kompaktkameran X100 har nu lanserats av Fujifilm. X100V har en – för kompaktkamera – stor APS-C-sensor, det fasta 23 mm-objektivet (motsvarande 35 mm i fullformat) samt den avancerade hybridsökaren som blivit tillkännagivande för X100- och X-Pro-serien från Fujifilm. Till detta har nu lagts till en vinklingsbar, högupplöst touchskärm, 4K-filmning med möjlighet till F-log och en efterlängtad vädertätning, så att du inte behöver oroa dig för regnet när du är ute och fotograferar.

Läs mer

31
jan

Profoto B10 och B10 Plus – Appen får stöd för Android

Nu har Profoto löst så att du kan använda deras app för att styra de populära modellerna B10 och B10 Plus med hjälp av din Androidtelefon. Något som alla Androidanvändare väntat på!

Läs mer

23
jan

Fujifilm släpper nya produkter

Fujifilm lanserar en kompakt systemkamera i två olika färger, Fujifilm X-T200 samt ett extremt lätt Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som blir en perfekt matchning till den nya kameran och till Fujifilms X-serie. Nyheterna är inte slut där, de släpper även ett efterlängtat zoomobjektiv som det ryktats om på senare tid, nämligen Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR till mellanformatsystemet GFX.

Läs mer

13
jan

Ny SSD lagringsenhet från Samsung!

Samsung lanserar T7 touch som är deras nya kompakta lagringsenhet med SSD. Det som utmärker den från Samsung T5 är att den har fingeravtrycksläsare för extra säkerhet av dina lagrade filer samt snabbare överföringshastighet.

Läs mer

11
jan

Lär känna vår personal!

Vem på kundtjänst är det som svarar på dina orderfrågor? Vem packar din order och ser till att den kommer fram i tid? Vilka är våra utesäljare? Vem är det som köper in produkterna i vårt sortiment? Vi är nästintill 150 medarbetare som driver Scandinavian Photo framåt, och alla har en nyckelroll i företaget. Lär känna oss som arbetar på Scandinavian Photo och ta del av våra kompetenser inom kreativt skapande! Här kommer vi varannan vecka att presentera en av våra stjärnor och vilken roll personen har hos oss. Häng med!

Läs mer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.