Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujifilm släpper två nya objektiv!

Idag annonserade Fujifilm att de släpper en flexibel zoom till Fuji X och ett fast pancake-objektiv till GFX-serien. De båda nya objektiven delar egenskaper som att de är vädertätade för tåla användning i tuffare miljöer och en låg vikt för fotografen som inte vill ha för tung utrustning.

18 JULI

Läs mer

18
juli

Wacom släpper Cintiq 22

Idag släpper Wacom ett ny större modell av Wacom Cintiq 16, nämligen Wacom Cintiq 22. Skärmen är perfekt för hobbyister, studenter eller aspirerande kreatörer som vill ta sin kreativitet till sin nästa nivå. Beställ Wacom Cintiq 22 och sätt igång med din kreativa karriär och hitta din stil med Wacom Cintiq.

Läs mer

17
juli

Nyhet! Dji Ronin-SC

Nyhet! DJI Ronin-SC är en kraftfull och kompakt gimbal anpassad för spegellösa systemkameror. Med egenskaper som vinklad bakre arm för bättre synlighet av skärmen och Force Mobile App som kan styra rörelserna via telefonen är Ronin-SC ett kraftfullt verktyg för videoskapande. Nytt är också att Ronin-SC kan använda Active Track, funktioner tidigare enbart tillgängliga i drönare från DJI.

Läs mer

16
juli

Nyheter från Sony!

A7R IV har en högupplöst, nydesignad sensor på hela 61 megapixel med 15 stegs dynamiskt omfång, snabb realtids ögon-AF, även i video, samt hög seriebildtagning även i full upplösning. Tillsammans med kameran släpps mikrofonen ECM-B1M som levererar digital ljudsignal rakt in i kameran via Sony MI-sko. Leverans beräknad i början av september.

Läs mer

11
juli

Sigma släpper tre nya objektiv!

Sigma släpper idag tre nya objektiv till Sony E och L-Mount och objektiven har fått beteckningen DN, vilket står för att de är anpassade för spegellösa systemkameror. Samtliga objektiv är ljusstarka fullformatsobjektiv från vidvinkel till normal. De tre objektiven är Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art och Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.

Läs mer

11
juli

Sigma annonserar en ultrakompakt spegellös fullformatskamera

Sigma meddelar att de ska släppa världens minsta och lättaste fullformatskamera med L-mount. Kameran kommer vara kompatibel med L-mount objektiv och med Sigmas objektivadaptrar (MC-21). Detta gör att det kommer finnas ett stort utbud av objektiv till den minimala kameran.

Läs mer

10
juli

Sony släpper FE 35mm f/1,8

Sony släpper idag ett efterlängtat objektiv för många fotografer och filmare. Objektivet är kompakt, skarpt och ljusstarkt vilket passar perfekt för fotografen eller filmaren som varken vill ha för stor eller tung utrustning utan att kompromissa på bildkvaliteten. Den kompakta storleken och låga vikten gör objektivet mycket smidigt att ta med och är precis så som ett objektiv till en spegellös systemkamera ska vara – nämligen litet!

Läs mer

9
juli

Canon släpper två nya kompaktkameror och superzoom med RF-fattning

Idag släpper Canon två nya kompaktkameror i Powershot-serien och en ny superzoom till Canons spegellösa systemkameror. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II och Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM! Detta är en ny generation av de omtyckta kamerorna G5 X och G7 X II som är populära kompaktkameror inom foto, video och framförallt vlogg. Båda kamerorna har en effektiv bildstabilisering och ljusstark optik som hjälper dig att ta skarpa bilder och fånga vackra videos även när ljuset inte är som bäst. Kameran tar bilder i både JPG och RAW med en upplösning på 20.1 megapixlar och kan filma i 4K eller FullHD upp till 120p.

Läs mer

19
juni

Nyhet! Hasselblad X1D II 50C, CFV II 50C & 907X

Nyheter från Hasselblad! Idag släpps X1D II 50C med bättre sökare, touchskärm med högre upplösning, dubbla kortplatser och kameran har en generellt snabbare hantering. Utöver X1D II 50C släpps även objektivet 35-75 mm f/3,5-4,5, digitalbakstycket CFV II 50C till V-serien och det kompakta huset 907X som låter dig montera X-objektiv direkt på CFV II 50 C.

Läs mer

19
juni

Nyhet! Olympus MC-20 och V 3.0 till EM1 Mark II

Nyhet! Idag lanserar Olympus MC-20, en 2x telekonverter för användning med M.Zuiko Digital ED 300mm f/4 IS PRO och ED 40-150 F/2,8 PRO samt en ny mjukvara till Olympus OM-D E-M1 Mark II med stora förbättringar i autofokusprestanda och bildkvalitet.

Läs mer

17
juni

Våra öppettider under midsommarhelgen!

Här kan du se våra avvikande öppettider under midsommarhelgen. Trevlig midsommar!

Läs mer

12
juni

Nyheter! Teleobjektiv från Sony

Sony släpper två nya teleobjektiv! FE 200-600mm f/5,6-6,3 G OSS är ett flexibelt teleobjektiv med intern zoom och FE 600mm f/4 GM OSS är ett välbalanserat och skarpt supertele med ny optisk konstruktion. Båda objektiven är anpassade för Sonys spegellösa fullformatskameror.

Läs mer

5
juni

Nyhet! Profoto B10 Plus - More power of small!

Profoto har haft en intensiv vår med lanseringen av både Profoto Connect och Profoto A1X. Lanseringsfesten av nya Profotoprodukter är inte slut än. Idag presenteras ytterligare en nyhet, en vidareutveckling av OCF-familjen med kompakta batteristudioblixtar. Den nya blixten är en mer kraftfull variant av B10. Profoto B10 Plus - More power of small!

Läs mer
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.