Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra öppettider under påsk!

Välkommen in till våra butiker under påsk, här kan du se hur vi har öppet under långhelgen!

18 APRIL

17
apr

Mjukvaruförbättringar till Fujifilm X-T3 och Canon EOS R

Mjukvaruuppdateringar är något som ständigt förbättrar våra produkter. Nu har både Canon EOS R och Fujifilm X-T3 fått ny mjukvara som framförallt ökar prestandan vid ögonautofokus, men som också ger nya funktioner och löser ett par problem.

Läs mer

17
apr

Hyr fotostudio av oss i Stockholm!

Hyr fotostudio med bästa läge i centrala Stockholm av oss! I vår butik på Vasagatan 14 finns en fullt utrustad hyrstudio som på 46 kvadratmeter och med 5 meter i takhöjd ger dig som fotograf mängder av möjligheter till olika typer av fotograferingar. Att hyra vår fotostudio är prisvärt och smidigt för dig som hyr och behöver du hjälp finns våra kunniga säljare alltid nära till hands!

Läs mer

16
apr

Stockholm: Planket i Stockholm – Biofoto

Biofoto Stockholm deltar på Planket som ingår i Fotografiskas event Photomarket den 26–28/4! Välkommen att spana in fantastiska verk som sträcker sig på en hundra meter lång utställningsvägg hela vägen från Slussen och i riktning mot Fotografiska i Stockholm!

Läs mer

10
apr

Nyhet! Canon 250D

Canon lanserar idag EOS 250D, en nätt liten spegelreflexkamera med 4K video, 4K timelapse och Dual Pixel AF med ögonautofokus. Den stora vinklingsbara skärmen låter dig fotografera och filma i spännande vinklar och med god ergonomi. Kamerans finns i svart, vit och silver.

Läs mer

5
apr

Vi bevakar NAB-mässan 2019!

NAB - National Association of Broadcasters arrangerar varje år mässan NAB i Las Vegas, som framförallt omfattar video med TV-produktion, nyhetsrapportering, streaming, lagring och många andra områden. Traditionsenligt lanseras en del nya produkter på denna mässa och vi på Scandinavian Photo bevakar såklart denna med högsta intresse! Följ med oss här på hemsidan och ta del av alla spännande produktnyheter – se också till att boka ditt exemplar så att du är först i kön när de landar!

Läs mer

5
apr

Nyhet! Lumix G90

G90 är en liten systemkamera anpassad för både video och stillbild. Kameran kommer med V-Log L förinstallerat och har anslutning för både mikrofon och hörlurar. Kameran kan filma i 4K 30/25p och FHD i 120P. Genom bluetooth-anslutningen kan kameran ha en konstant uppkoppling till telefonen samtidigt som batteritiden bibehålls. Kameran kan även laddas via USB och har nya knappar för vitbalans, ISO och exponeringskompensation. Egenskaper som vinklingsbar pekskärm, den utmärkta bildstabiliseringen och fina ergonomin från föregångaren G80 följer givetvis med.

Läs mer

3
apr

Studentplakat 2019

Inför studenten är det mycket som ska planeras och förberedas och vi finns här för att hjälpa till. Det enda du behöver göra är att leta rätt på favoritbilden på just din student.

Läs mer

27
mars

Nyhet! Profoto Connect

Profoto Connect är en blixtsändare som fått en helt ny design och utformning. Den nya designen och funktionen innebär att Profoto tillverkat en sändare utan några inställningsknappar, adderat USB-laddning istället för AAA-batterier och gjort den mindre, detta av en anledning – enkelhet!

Läs mer

26
mars

Firmwareuppdatering till Moza Air 2

Moza släpper ny och efterlängtad firmware till sin flaggskeppsgimbal Air 2. De största förändringarna som uppdateringen ger är utökat stöd för Nikon Z6, Z7 och D850 samt Canon EOS R.

Läs mer

26
mars

Sony A9 v 5.0 & RX0 II

Nyheter från Sony! Firmwareuppdatering v 5.0 till Sony A9 som ger ännu bättre autofokus och uppföljaren till RX0, nu med vinklingsbar skärm och intern 4K-video.

Läs mer

26
mars

Nyheter från Think Tank

Think Tank har lanserat två nya väskserier, Retrospective 2.0 samt Vison. Båda väskserierna är diskreta fotoväskor som kommer i flera olika storlekar, utrustade med trolleyfäste och ett extra lock med blixtlås.

Läs mer

18
mars

Nyhet! Apple släpper nya produkter

Idag meddelade Apple att de släpper en ny 10,5” iPad Air med en kraftfull prestanda, en uppdaterad iPad Mini samt nya iMac.

Läs mer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.