Nyhet! DJI lanserar FPV-drönaren Avata 2

DJI Avata 2 ger en helt ny First Person View-upplevelse med förbättrad bildkvalitet, säkerhet och batteritid gentemot föregångaren. FPV-drönaren är framtagen för att flyga både snabbt och säkert och är utrustad med flera smarta säkerhetsfunktioner. Flyg och spela in videor i spektakulära vinklar och i hög fart, ta dig in i utrymmen och miljöer där du tidigare inte kunnat flyga. Med DJI Avata 2 kan du spela in i högkvalitativ 4K-video med upp till 60 bilder per sekund. Dessutom, med 2,7K/120 fps-läge, kan du fånga imponerande slowmotion-sekvenser under flygningen. Upptäck nya vyer och skapa adrenalinfyllt content med DJI Avata 2 och DJI Goggles 3. DJI Avata 2 finns i lager nu – köp dem hos oss redan idag!

11 APRIL

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn