Nyhet! Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art är Sigmas flaggskeppsobjektiv, som har utvecklats avsevärt från den tidigare modellen genom att införliva de mest avancerade teknologierna som är tillgängliga för Sigma från design till produktion. Jämfört med föregångaren, har Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art förbättrad upplösningsförmåga genom hela zoomomfånget, och drar också nytta av funktionsförbättringar som tillägget av en bländarring och höghastighets-AF med en uppdaterad AF-motor, HLA (High-response Linear Actuator). Objektivet är också cirka 7% mindre och 10% lättare. Denna 24-70mm f/2,8 Art är ett mångsidigt och högpresterande verktyg som hjälper fotografer och filmskapare att frigöra sin kreativa potential. Förväntad leveransstart i slutet av maj. Läs mer och förhandsboka här!

16 MAJ

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn