Butiken i Malmö blir ny Serviceshop!

För oss på SP är vårt främsta mål är att ge dig personlig service, expertrådgivning och inspiration för ditt kreativa skapande. Vi fortsätter med det precis runt hörnet, där Malmöbutiken blir en ny Serviceshop!

24 NOVEMBER

Läs mer

5
nov

DJI Mini 2 – kompakt och kraftfull drönare

DJI Mini 2 är en nybörjarvänlig och mycket liten drönare, men låt dig inte luras av ett kompakt yttre – drönaren har trots sin ringa storlek imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och stora möjligheter att skapa kreativa videor med ett enkelt knapptryck. Utforska nya perspektiv och fånga ögonblicken du inte kan med en traditionell kamera.

Läs mer

4
nov

Canon lanserar två nya objektiv med RF-fattning

Idag lanserar Canon två efterlängtade objektiv i RF-serien, objektiv som finns i EF-fattning men som nu kommer uppdaterade och anpassade för Canons spegellösa fullformatskameror med RF-fattning. Canon RF 50mm f/1,8 STM och Canon RF 70-200mm f/4L IS USM är objektiv som trots sina skilda användningsområden kommer med en del likheter. Båda objektiven är konstruerade för att vara kompakta och lätta samtidigt som de kommer med en otroligt bra optisk prestanda.

Läs mer

3
nov

Nyheter från Think Tank – Backstory!

Vi har äntligen fått in de efterfrågade ryggsäckarna Think Tank Backstory! Ryggsäckarna finns i två storlekar som är anpassade för att rymma bärbara datorer, kameror och utrustning, och designade i linje med Think Tanks nya, lättare väskor. Det är de små detaljerna och den höga kvaliteten som gör Backstory till en av våra favoriter, och den blir ett starkt tillskott till SP Favourites. Nu har vi fyllt på vårt lager med nya väskor och ryggsäckar från både Think Tank och Mindshift Gear!

Läs mer

30
okt

Shure MV7 – Tidlös klassiker i modernt format

Har du länge gått och suktat över en SM7B från Shure för din podcast? Nu har du din chans – med den nya mikrofonen MV7 så får du en stor del av det som SM7B är bra på – men i en mindre och modernare förpackning. MV7 ärver mycket från sitt storasyskon, men introducerar samtidigt många nya, smarta funktioner som inbyggt ljudkort via USB tillsammans med en utgång för XLR, för att använda mikrofonen på "klassiskt" sätt.

Läs mer

28
okt

Capcom-klassiker i din ficka – Street Fighter och Mega Man från Teenage Engineering!

Teenage Engineering fyller på sitt utbud av Pocket Operators – denna gång i samarbete med den klassiska speltillverkaren Capcom i form av Street Fighter och Mega Man! PO-133 finns tillgänglig nu direkt, medan PO-128 lanseras i början av december. Skapa, spela in och spela upp syntljud och sampla ljuden du minns från kultklassikerna, direkt i din ficka. Hadouken!

Läs mer

20
okt

DJI lanserar Pocket 2 – en actionkamera med treaxlig stabilisering

Nya DJI Pocket 2 är en uppgraderad version av actionkameran DJI Osmo Pocket. DJI revolutionerade marknaden genom att släppa en actionkamera med inbyggd gimbal, och nu har den vidareutvecklats till Pocket 2. Den nya actionkameran har fått ännu större sensor och mer fokus på användarvänlighet, smarta skyddsfunktioner och ljudtillbehör. DJI Pocket 2 är en mycket liten actionkamera som du kan ta med överallt – oavsett om du är hemma, i skidbacken eller ute i cykelspåret. Kameran ger dig hög bildkvalitet och otroligt jämn video utan skakningar. Leveransstart 31 oktober – förhandsboka nu!

Läs mer

15
okt

Fujifilm lanserar X-S10 och ett nytt objektiv

Fujifilm släpper två nya produkter – en prisvärd kompakt systemkamera X-S10 och ett nytt vädertätat objektiv XF 10-24mm f/4 R OIS WR. Kameran har flera genomtänkta funktioner i ett litet kamerahus där fokuset ligger på att ta perfekta bilder direkt ur kameran. Objektivet har en ny vädertätad konstruktion och nytt gyro för bildstabilisering.

Läs mer

15
okt

DJI släpper nya gimbals – DJI RS 2 och RSC 2

DJI släpper två nya gimbals fullspäckade med nya funktioner och möjligheter såsom färgskärm, Active Track 3.0, RavenEye och 3D Focus. RS 2 och RSC 2 delar många funktioner men skiljer sig i vikt, design och framförallt hur mycket belastning de klarar av. Båda har dessutom två utrustningsnivåer: Standard och Pro Combo. Med Pro Combo får du mer utrustning som bland annat fokusmotor och videosändare. Pro Combo-varianterna förväntas i lager i mitten av november.

Läs mer

14
okt

Nikon lanserar två nya spegellösa fullformatskameror – Nikon Z6 II och Z7 II

Nikon Z6 II och Z7 II är uppdaterade och efterlängtade modeller på Nikon Z6 och Z7, de kommer med förbättringar som exempelvis dubbla minneskortsplatser, en bättre autofokus och två stycken kraftfulla EXPEED 6-processorer.

Läs mer

13
okt

Apple presenterar iPhone 12-serien

Under kvällens event presenterade Apple fyra nya modeller till i iPhone-familjen – iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. De kommer alla i en ny design och är fullmatade med egenskaper som 5G, tåligare skärm med OLED, uppdaterade kameror och kraftfulla processorer. Utöver telefonerna lanserades också Homepod Mini som är en ny version av smart högtalare och kan styras med Siri.

Läs mer

30
sep

Teenage Engineering lanserar OB-4, the magic radio

OB-4 är en bärbar hifi-radio med line-in, trådlöst ljud och en uppgraderad design av den traditionella FM-radion. Den läser in allt du spelar på ett två timmars loopband, vilket gör att du kan spola tillbaka och remixa precis hur du vill – oavsett vad du lyssnar på. Radion är extremt energieffektiv och batteriet klarar av upp till en veckas lyssning. En magisk radio helt enkelt!

Läs mer
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.