Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyhet! Apple släpper nya produkter

Idag meddelade Apple att de släpper en ny 10,5” iPad Air med en kraftfull prestanda, en uppdaterad iPad Mini samt nya iMac.

18 MARS

15
mars

Nyhet! Loupedeck får stöd för Final Cut Pro X

Loupedeck+ får stöd för Final Cut Pro X. Loupedeck+ har sedan tidigare stöd för flertalet populära redigeringsprogramvaror både för foto och film. Loupedeck+ har stöd för Adobe Photoshop CC (2019), Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe After effects CC, Aurora HDR och Skylum.

Läs mer

8
mars

Nyhet: Leica Q2

Leica Q2 är uppföljaren till Leica Q och kommer med flera intressanta förbättringar. Kameran har fått en ny sensor med högre upplösning på 47,3 mp samt ny bildprocessor. Sökaren är nu av OLED-typ och även autofokusen och seriebildtagningen har förbättrats. Beställ din Leica Q2 av oss idag!

Läs mer

5
mars

Blackmagic släpper generation två av URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagic bygger vidare på sin populära kameraserie URSA, denna gång med generation två av URSA Mini Pro 4,6K. Kameran stödjer Blackmagic RAW och 4,6K-upplösning upp till hela 120 fps samt 300 fps i full HD! Förboka ditt exemplar hos oss idag!

Läs mer

4
mars

Återförsäljare för Sony VENICE

Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan berätta att du även kan köpa den allra vassaste Sony CineAlta kameran från Scandinavian Photo. Sony VENICE är en 6K fullformatskamera som skapar otroligt vackra bilder tillsammans med fotografen.

Läs mer

28
feb

Testa Sigmas objektiv med din egen kamera!

Nu har du chansen att testa Sigmas breda objektivsortiment med din egen kamera på plats i våra butiker. Känn på hur det är att fotografera med det objektiv du har spanat in ett tag, eller bli inspirerad av ett annat som du inte trodde du skulle kunna bli spekulant på!

Läs mer

27
feb

Sony släpper FE 135mm f/1,8 GM

Sony lanserar ett nytt objektiv i G-Master serien för Sony fullformat, E-mount. Sony FE 135mm F1,8 GM med en stor bländare och utrustad med Sonys avancerade optiska teknik. Detta nya objektivet är tillverkat för att uppfylla standarderna för Sonys G Master-serie.

Läs mer

27
feb

Sigma släpper 11 objektiv, adapter och ny firmware

Sigma tillkännager att de lanserar 11 stycken Art-objektiv för fullformatskameror med L-Mount, samt en ny adapter för användning av Sigmaobjektiv med SA- eller EF-mount på kameror med L-mount-fattning.

Läs mer

19
feb

Panasonic släpper två superzoom-kameror

Panasonic TZ95 och FZ1000 II är två kompaktkameror med mycket zoom, 5-axlig bildstabilisering och fungerar för både foto och film.

Läs mer

18
feb

Atomos lanserar monitor - möt nya Shinobi

Med en fem tums ljusstark skärm på 1000 cd/m2 är Atomos Shinobi deras första renodlade monitor för videokamera och systemkamera, med fokus på att stödja och förenkla ditt arbete genom assistfunktioner, HDR-funktionalitet och Mirror Mode för dig som filmar dig själv.

Läs mer

18
feb

Nikon släpper nytt objektiv till Nikon Z

Nikon släpper ett nytt objektiv till sin spegellösa objektivserie Nikon S (Z). Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2,8 S har en konstant maximal bländare på f/2.8 över hela zoomområdet bibehåller exponeringsinställningarna oavsett hur du zoomar. Objektivet har bland annat ARNEO Coat och Nano Crystal Coating som effektivt reducerar spökslöjor och flares för skarpare och tydligare bilder.

Läs mer

17
feb

Fujifilm släpper X-T30

Fuji släpper uppföljaren till den populära X-T20. Detta nya kompakta kamerahus har en nyutvecklad bakbelyst X-Trans CMOS4 med fasdetekterande AF över hela sensorn. X-T30 levererar stillbilder med samma upplösning, färgåtergivning och låga brus som kritikerrosade X-T3.

Läs mer

17
feb

Canon släpper ny spegellös systemkamera

Canon lanserar en ny lätt, spegellös systemkamera med fullformatssensor och vinklingsbar skärm. Canon EOS RP har snabb och mjuk autofokus även för filmning och digital bildstabilisering för film. Den vinklingsbara pekskärmen låter dig fotografera och filma ur spännande och ergonomiska vinklar.

Läs mer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.