Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

eXtraThin Mini HDMI - HDMI Cable 80 cm

8Sinn eXtraThin Mini HDMI - HDMI Cable 80 cm

Artikelnummer: 1041383
459 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

eXtraThin Mini HDMI - HDMI Cable 80 cm
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
597 SEK

8sinn eXtraThin Mini HDMI - HDMI kabel 80 cm

En mycket tunn Mini HDMI till HDMI kabel. Kabeln stödjer HDMI 1.4, HDMI Ethernet Channel Support, Audio Return Channel Support, 3D Stöd, 4k x 2k Stöd och är 80cm lång.  

levereras med

  • 8sinn eXtraThin Mini HDMI - HDMI kabel 80 cm
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.