Paketlösningar

Maximera din kreativa potential med våra paketlösningar!

Våra produktexperter har satt ihop paket utformade för att möta behoven hos olika typer av kreativa utövare. Paketen finns i tre olika nivåer – Starter, Advanced och Pro – för att matcha din kunskaps- och erfarenhetsnivå. Med noggrant utvalda produkter och tillbehör behöver du inte oroa dig för att missa strömsladdar, minneskort eller andra viktiga tillbehör som lätt glöms bort när produkterna köps separat. I våra paket får du med allt du behöver, så att du kan komma igång direkt.

Klicka nedan för att hitta rätt paket för dig!

QN - Vlogger

Skräddarsydda podcastpaket

QN - Youtuber

QN - Drönarkit

QN - Influencer

QN - Hemmakontor

Visar 22 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK