Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning D4 D-soft Reporterkit V-mount

Akurat LED-belysning D4 D-soft Reporterkit V-mount

Artikelnummer: 1034671
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

D4 D-Soft Bi-Colour LED-panel med V-mount

D4 D-Soft från Akurat är den minsta panelen i Akurat D-Soft serie. Det är en smidig LED-panel med permanent monterad diffusor för mjukt ljus. Panelen är av Bi-colour typ så du kan justera färgtemperaturen på LED-belysningen för att matcha omgivande ljus.

Fördelar:

  • Mjukt ljus med permament diffusor
  • Hög ljusstyrka
  • Tålig design
  • Dimmbar 0-100%
  • Flimmerfri
  • Ställbar färgtemperatur 3100-5650 K
  • CRI Ra≥95

Smidig panel med mjukt ljus

Storleken på panelen i kombination med inbyggda diffusorn ger ett dig ett mjukt och fint ljus samtidigt som LED-panelen är kraftfull. Ramen och chassit är tillverkat i aluminium vilket gör den riktigt tålig och anpassad för krävande professionellt bruk.

Dimmbar och flimmerfri

På baksidan finns reglagen för ljusstyrka och färgtemperatur och en tydlig digital display visar aktuell inställning. Panelen är dimmbar från 0-100% i 2% steg för att lätt kunna matcha det omgivande ljuset. D4 är flimmerfri vilket gör att den fungerar bra till alla framerate's och även höghastighetsvideo.

Levereras med:

  • D4 D-Soft LED-belysning
  • V-lock platta

OBS! Levereras utan batteri!

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.