Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Light Dome Mini II Bowens S-bajonett

Aputure Light Dome Mini II Bowens S-bajonett

Artikelnummer: 1041004
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt softbox med raster, filterhållare och dubbla diffusionsdukar

Light Dome Mini II med Bowsens S-bajonett passar perfekt i mindre utrymmen eller trånga utrymmen. De dubbla diffusionsdukarna gör ljuset mjukt och jämnt och rastret på 40º ger dig god kontroll över spridningen. Givetvis kan du använda softboxen utan varken raster eller diffusionsdukar och fungera då som reflektor.

Passar Aputure COB 120/300- eller andra belysningar med Bowens S-fattning

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.