Audio Technica Mikrofon AT875R

Audio Technica Mikrofon AT875R

Mikrofon AT875R

Artikelnummer: 303764
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
1 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Shotgun-mikrofon av kondensatormodell med Audio Technicas Line + Gradient teknik. Låg vikt och extremt kort längd gör den ytterst lämplig att montera på en mindre camcorder eller motsvarande för broadcast och video production. . Drivs med fantommatning. . Levereras med mikrofonhållare, puffskydd och fodral. 90-20 000 Hz, 100 ohm, Längd 175 mm, diameter 21 mm, Vikt 80 g
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.