Mikrofon AT875R

Audio Technica Mikrofon AT875R

Artikelnummer: 303764
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Shotgun-mikrofon av kondensatormodell med Audio Technicas Line + Gradient teknik. Låg vikt och extremt kort längd gör den ytterst lämplig att montera på en mindre camcorder eller motsvarande för broadcast och video production. . Drivs med fantommatning. . Levereras med mikrofonhållare, puffskydd och fodral. 90-20 000 Hz, 100 ohm, Längd 175 mm, diameter 21 mm, Vikt 80 g

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.