Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rälssystem D5T

B&H Rälssystem D5T

Artikelnummer: 310072
6 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
D5T Rälssystem är ett komplett rälssystem med dolly som passar dom flesta stativen. Supermjuka kameraåkningar även genom dörrar då rälsbredden bra är 77 cm. Levereras med dolly samt 12 meter räls fördelad på 8 längder på 1.5 meter (ger alltså 6 meter att "åka" på, kontakta oss om du vil köpa till mer räls).

Rälsen är av ett flexibelt material så systemet fungerar utmärkt även på underlag som inte är helt plana. Passar bra för användning både innomhus och utomhus. Hela lösningen är väldigt lätt och enkel att bära med sig.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.