Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder
Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder
Artikelnummer: 1054398

Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder

Mångsidig och kompakt encoder/decoder som stöder 4K videoingång

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Tally support
  • PoE+ support
  • 12G SDI in- och utgång
18 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

BirdDog 4K 12G-SDI NDI Encoder/Decoder stöder upp till UHD 4K/60 videoingång för distribution över NDI-nätverk. Den kompakta enheten är konstruerad av högkvalitativ aluminium och har en 12G-SDI-ingång och 12G-SDI/HDMI 2.0 utgångar. Den har även en inbyggd korskonverterare som gör att SDI-ingången kan loopas ut via HDMI-utgången.

Fördelar

  • Tally support
  • PoE+ support
  • 12G SDI in- och utgång
  • UHD 4K/60 videoingång
  • Inkluderar BirdDog Comms Lite intercom-system för Windows

Flera viktiga funktioner

En viktig funktion är en SFP+ expansionsplats som stöder SFP+-moduler för fiberanslutning och Ethernet-protokoll från 1-10GbE. Enheten är komplett med 3,5 mm ljudingång/utgång, en 4-raders OLED-skärm och USB 3.0. Den kan drivas av en standardströmkälla eller via PoE+.

Levereras med Comms Lite intercom-system

4K 12G-SDI NDI Encoder/Decoder levereras med BirdDog Comms Lite intercom-system, som stöder upp till fyra BirdDog-enheter. Comms Lite är Windows-kompatibel och erbjuder funktioner som att automatiskt hitta olika NDI-källor, övervaka kameraljud och genväg till webbkonsolen. För en mer komplett version av applikationen finns en valfri uppgradering (Comms Pro) tillgänglig. Kodaren/avkodaren är också kompatibel med den valfria programvaran BirdDog Central, som hjälper dig att avkoda NDI tillbaka till SDI eller HDMI.

Levereras med

  • BirdDog 4K 12G-SDI NDI Encoder/Decoder
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn