Kamerarem Sport Breathe

Black Rapid Kamerarem Sport Breathe

Artikelnummer: 1028609
  • Kamerarem av "sling" typ för snabb åtkomst till kameran
  • Karbinhake med lås håller din kamera säkert monterad i remmen
  • Tålig rem som klarar hög belastning och slitage
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Behöver du en kamerarem för långa dagar och bra avlastning? Då är Black Rapid Sport Breathe rätt kamerarem för dig. Remmen av "sling"-typ för snabb åtkomst till kameran och att du snabbt ska kunna få händerna fria när det behövs. Remmen monteras i kamerans eller i objektivets stativfäste (för att minska belastningen på kamerans bajonett) med 1/4"-gänga. Remmens vaddering gör att du kan använda remmen i långa perioder även med tyngre utrustning. En extra rem går under armen för att hålla axelvadderingen på plats och avlasta vikten. Det finns ett lås på remmen gör att kameran kvar vid höften, även om du skulle börja sig frammåt.

Fördelar

  • Sport-versionen är designad för en aktiv fotograf som snabbt behöver sin kamera
  • Enklare att ha kameran vid höften 
  • En skruv-karbin med extra clip-lås försäkrar att kameran inte lossnar av misstag
  • Rem som klarar tuffa dagar och tung belsastning 

Levereras med 

  • Black Rapid Kamerarem Sport Breathe

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.