Mini Converter - SDI till HDMI 4K

Blackmagic Design Mini Converter - SDI till HDMI 4K

Artikelnummer: 1000468
3 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med denna konverter från Blackmagic Design kan du konvertera Quad Link HD-SDI 4K eller Dual Link 3 Gb/s SDI 4K till HDMI 4K. Detta gör att du kan ansluta professionell videoutrustning med 4K material till en 4K projektor eller TV som endast har HDMI ingång.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.