HD-SDI Kabel, 10m

Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 10m

Artikelnummer: 317834
  • Videokablage för SDI och HDTV
  • Utvecklad för att möta specifikationen för SMPTE259M/SDI
  • Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar

Välj variant

990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 10m
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
1 124 SEK
Cabletronics koaxialkabelDigital videokablage för SDI och HDTV. Kabeltypen är Beldens 1505A och är utvecklad för att möta specifikationen för SMPTE259M/SDI (ca 338 meter) och SMPTE292M/HDTV (ca 91 meter) Samt SMPTE 424M/ 3G-SDI till ca 67 meter. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar. Yttermantelns färg är svart.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.