EF 24-70mm f/4L IS USM

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Artikelnummer: 1001545
  • Lätt och smidig
  • Normalzoom passar många situationer
  • Makroläge låter dig komma närmare
  • Bildstabilisering
  • Vädertätat
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF 24-70mm f/4L IS USM
Väska Lens Case Duo 20 grön
Putsduk Photo Microklear Cloth
8 838 SEK
EF 24-70mm f/4L IS USM
Främre objektivlock E II 77mm
Motljusskydd LH-83M motsvarar EW-83M till Canon
8 738 SEK

Detta objektiv lämpar sig speciellt för reportage- och bröllopsfotografering och ger högklassiga stillbilder i många olika situationer! En makrofunktion ger bilder med maximal förstoring 0,7x.

Det förstklassiga optiska systemet innehåller två asfäriska element och två UD-glas, varje glas har optimerade Super Spectra antireflexbehandlingar för att minimera kromatisk aberration, reflexer och ljusslöjor. Fast bländare f/4,0 tillåter bakgrundsoskärpa i alla brännvidder. Detta objektiv har också ett nydesignat bildstabiliseringssystem (IS). Den lilla ringformade ultraljudsmotorn (USM) levererar supersnabb och tyst autofokus.

Objektivet har en damm- och dropptät konstruktion och en låsfunktion som skydd mot stötar under transport och resor. En flourinebeläggning förhindrar att damm, smuts och fingeravtryck fastnar på linsernas främre och bakre element. Detta minskar behovet av rengöring.

Levereras med:

  • Främre och bakre linslock
  • Motljusskydd
  • Objektivpåse

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.