Colorchecker classic mini

X-rite Colorchecker classic mini

Artikelnummer: 1022683
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

X-rite Colorchecker Classic Mini
Denna colorchecker är utformad för att leverera en verklighetstrogen bildåtergivning och fungerar lika bra i alla typer av belysning. Eftersom den är väldigt lätt passar den perfekt när du till exempel ska fota av konst och målningar som ofta kan ha känslig yta. De 24 färgerna respresenterar faktisk färg och reflekterar ljus på samma sätt i alla delar av det synliga spektrumet. Colorchecker Calssic Mini kan också användas för vitbalansering med din digitalkamera samt med ColorChecker camera calibration software för att skapa egna profiler.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.