Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådlös USB Connect 64GB för android/iPhone/Mac/PC

Sandisk Trådlös USB Connect 64GB för android/iPhone/Mac/PC

Artikelnummer: 1020647
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Trådlöst minne till smartphone, surfplattor och datorer
Detta trådlösa USB-minne är framtaget för att arbeta med din smartphone, surfplatta och dator. Du kommer trådlöst åt dina bilder och annan media, kan överföra stora filer, stream HD-video och musik samt spara och dela bilder och video till och från en mobil enhet. Du kan strömma video eller musik till tre  andra enheter samtidigt.

Du kan arbeta helt trådlöst eller använda USB-kontakten.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.