PLA filament, gul

XYZ Yellow PLA filament 600gr 200m

Artikelnummer: 1045745
  • Passar både till nybörjare och professionella användare
  • Tillverkat i miljövänligt biokomposterbart material
  • Ger en snygg ytfinish och hög kvalitet på dina utskrifter

Välj variant

349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
PLA filamentet är tillverkat av biokomposterbart material som ger en bra styrka och snygg finish. Den är pålitlig och enkel att använda vilket gör att den fungerar lika bra om du ska printa prototyper i företaget som att skapa kreativa inredningsdetaljer till ditt hem.

Fördelar

  • Tillverkat i miljövänligt biokomposterbart material
  • Ger en snygg ytfinish och hög kvalitet på dina utskrifter
  • Pålitligt filament som gör att det passar både avancerade användare och nybörjare

Hög kvalitet för alla användare

Filamentet gör att du kan skapa utskrifter i högkvalitet med en bra styrka och snygg ytfinish. Det här gör att det kan användas av både avancerade användare och nybörjare. Du kan skapa prototyper, visningsprodukter eller reservdelar i ditt företag eller inredningsdetaljer och leksaksfigurer i hemmamiljö.

Miljövänligt

Filamentet är utvunnet från komposterbart material som exempelvis majs och sockerbetor. Det gör att det är att fritt från gifter och passar bra i hemmet, i klassrummet eller i ditt företag.

PLA-filamentet passar till

Levereras med

  • 600gr filament
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.