NEC Bildskärmshuv 21"/24"/26"

NEC Bildskärmshuv 21"/24"/26"

Bildskärmshuv 21"/24"/26"

Artikelnummer: 323061
WebblagerFinns i webblager
Butik:
1 690 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Bildskärmshuv som passar NECs professionella bildskärmar i storlekarna 21” 24” och 26”. Förbättrar bildupplevelsen genom att skärma bort infallande ljus vilket framförallt påverkar svärta och i sin tur kontrastupplevelsen.

Denna högkvalitativa huv är tillverkad i tålig hårdplast och belagd med svart sammet på insidan som inte reflekterar ljus. Via en lucka på ovansidan kalibreras skärmen.

Passar till:
MultiSync LCD2190
MultiSync LCD2490
MultiSync LCD2690
MultiSync PA241W
MultiSync P241WTeknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.